logo-reg-jh-360x100-optz
EU Medfinans
Johanna Thofelt, Adeprimo

Campingutbildning 2024: Grundkurs Facebook – med Johanna Thofelt, Adeprimo

15 augusti, 2024
Text: Johan Ericson, Jämtland Härjedalen Turism

Facebook är världens största sociala nätverkstjänst och har blivit en stor marknadsföringsplattform för företag och organisationer att nå ut till nya och befintliga kunder. Nu ges du som campingägare eller som driver en camping möjlighet att få en grundkurs i Facebook för dig eller dina anställda. Du kan vara helt ny och aldrig använd tjänsten, eller så vill du fräscha upp kunskaperna.

Lär dig grunderna i Facebook

Syftet med utbildningar är att deltagarna ska få inspiration och nya kunskaper för att våga eller fortsätta skapa innehåll på sin camping. Kursen kommer inleda med att prata om vad Facebook är, vilka som använder det idag, men framförallt fokus på hur man kan använda det. Det kommer gås genom hur deltagarna skapar ett konto, delar innehåll och bli aktiva i sin egen takt.

Detta kommer kursen bland annat innehålla:
Hur man sätter upp en Facebook-sida för sitt företag
– Strategi och vad man kan dela för innehåll
– Hur man delar och hur ofta
– Video, foto, stories
– Genomgång av alla funktioner
– Genomgång av schemaläggning via meta business

Träffa kursledare Johanna:

“Hej! Johanna heter jag och är seniorstrateg på Adeprimo där jag jobbar med marknadsföring och långsiktiga kommunikationsstrategier. Tycker mitt jobb är superroligt och har själv erfarenhet av att driva eget och allt som kommer med det.. Tycker därför det är extra roligt att jobba med mindre aktörer där vi förenklar och maxar så mycket vi kan. Jag ser fram emot att få introducera och hjälpa er med Facebook och jag ska göra mitt bästa för att ni ska komma igång eller fortsätta synas på sociala medier. Jag kommer senare i höst också hjälpa er att öppna dörren till TikTok. Vi ses! /Johanna”

 

 

Tid, plats & anmälan

Tisdag 8 oktober 08:30-10:30
Plats: Digital utbildning via Zoom. Länk kommer dagen innan till er som anmält sig

Se alla digitala utbildningar hösten 2024 här

Skip to content