logo-reg-jh-360x100-optz
EU Medfinans
Johanna Thofelt, Adeprimo

Campingutbildning 2024: ”Hur kan det digitala jobbet ge energi och öka omsättningen?” – med Johanna Thofelt, Adeprimo

15 augusti, 2024
Text: Johan Ericson, Jämtland Härjedalen Turism

En inspirationsföreläsning inför höstens digitala utbildningar för campingar och ställplatser. Den här föreläsningen kommer inspirera och ge insikter i hur man kan jobba med digitala tjänster, hur man kan gå sin egna väg och att hitta sin egen röst. Ibland kan det kännas överväldigande med marknadsplaner, målgrupper och kundresor men det behöver inte vara det utan det kan, hör och häpna, vara ganska kul. 

Inspireras till att jobba mer digitalt

Föreläsningen kickar med att prata om hur arbetsbördan har ökat snarare än minskat med digitaliseringen. Att addera sociala medier och sköta en hemsida på en redan överbelastad person kan kännas orimligt och det kan vi hålla med om. Men nu ska vi prata om hur det digitala faktiskt kan ge energi och öka omsättning.

Föreläsningen kommer innehålla:

  • Kundresan, men vi kommer förenkla den genom att kalla det ”beslutresan” – (research, fråga runt, rösta, övertyga, prisbild, upplevelser, vad säger andra, stammis)
  • Unikitet, hur kan man förenkla sin kommunikation genom att lyfta det som är unikt. Vi kollar på exempel på olika marknadsföringsstrategier:
  • Begränsningar. Vad är rimligt att göra?  Var ska man finnas?
  • Hjärndimma, vad gör man när hjärnan slutar fungera? Hur kan vi fuska oss till kreativitet?
  • Planering och effektivisering genom årshjul och schemaläggning

 

Tid, plats & anmälan

Onsdag 25 september. Detta samband med campingdagen som kommer vara en fysisk träff hela dagen. Tid och plats kommer senare.

Plats: Östersund. Återkommer om lokal

Se alla digitala utbildningar hösten 2024 här

Skip to content