Cykling Funäsfjällen Anette Andersson

Digital pressresa till Funäsfjällen

17 augusti, 2021
Text: Patrik Jemteborn och Jessica Thylin, JHT
Cykling Funäsfjällen. Foto: Anette Andersson
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Welcome! är projektet som sam-paketerar vår region med Tröndelag och nu sker en rivstart i sensommaren med att göra digitala pressresor utifrån rådande omständigheter. Först ut är Funäsfjällen dit vi tar med kameran under vecka 34. Allt ska paketeras och kunna presenteras för resemagasin och turoperatörer på Adventure63.com om bara någon vecka. 
Nästa resa kommer att handla om träningsturism med Gällös skidtunnel Midsweden 365, Skidstadion i Östersund samt Åre i ledande roller.

Welcome! startar också upp tre operativa arbetsgrupper som ska leva vidare även efter projektets slut. Områden som transport/transfer , köp/sälj och kommunikation ska arbetsgrupperna diskutera.

11-12 oktober kommer våra kollegor från Tröndelag Reiseliv till oss för att få en bättre bild av våra exportmogna produkter och så att de lättare kan sälja in oss.

Omvärldsbevakningen kring lättnader eller hårdare restriktioner påverkar så klart fortsatt Welcome! men också projektet Internationell konkurrenskraft. Från det sistnämnda kan vi i alla fall berätta att JHT fortsatt har en mycket bra dialog med de intressenter och samarbetspartners som har med våra internationella flygförbindelser att göra. Känslan är att det blir ”Take Off” under hösten.

Så om nu allt går vår väg och resegudarna är med oss så finns planer på en internationell (fysisk) Kick off för Jämtland Härjedalen och Tröndelags fantastiska utbud i slutet av november 2021.
Varför inte på en plats någonstans i världen där vi syns, hörs och gör en rejäl repa i parketten och kan locka britter, tyskar, danskar med flera  till vårt område och få upp ögonen för närheten mellan Tröndelag och Jämtland Härjedalen!

Skip to content