infrastruktur resa äventyr internationellt. Foto: Mats Forslund

Direktflyg från Bristol till Åre Östersund vintern 2018/2019

12 juli, 2018
Text: Linda Wasell
Foto: Mats Forslund

Flygbolaget easyJet fortsätter att satsa på Jämtland Härjedalen och adderar kommande vinter rutten Bristol – Åre Östersund. Det blir den tredje vintern och även den tredje destinationen som easyJet trafikerar Åre Östersund Airport.

easyJets fokus på skiddestinationer inom transferavstånd är bakgrunden till etableringen av direkttrafikeringen från London Gatwick, Köpenhamn Kastrup och nu även Bristol till Åre Östersund Airport. Den nya linjen gör att Jämtland Härjedalens genuina naturupplevelser, gastronomiska pärlor och vintersportaktiviteter blir tillgängliga för ännu fler brittiska gäster.

Rutten BRS-OSD kommer att trafikeras söndagar med start den 9 december och går att boka från och med idag den 12 juli 2018 på easyJet.com

Bristol, som gränsar till Wales, är den folkrikaste staden i sydvästra England. Det är en stad med mycket historia som de senaste åren växt fram bland turister som en hot spot för kultur och kreativitet. Från Bristol är det enkelt att resa vidare till grannstaden Bath, Cornwalls stränder, Devons gröna landskap och södra Wales. Endast två timmar från Bristols flygplats ligger dessutom Swansea – en inte helt okänd ort för hängivna ÖFK-fans.

Läs även: Satsningar på Storbritannien och Danmark ger goda resultat

Bristol – Åre Östersund är linje med mer miljövänliga flyg

Skip to content