Skärmavbild 2020-05-25 kl. 15.19.24

Guldgalan 2020

25 maj, 2020
Text: Anne Adsten, JHT

Att hylla företagsamheten är ännu viktigare i tuffare tider. Vi hoppas såklart att det även i år är möjligt att hålla en mäktig fest för att lyfta fram regionens duktiga företagare. Är det inte möjligt så är ambitionen att lyfta fram värdiga vinnare på annat sätt. Vi välkomnar nya förslag på modiga kandidater till Årets turismföretagare – hjältar som tar besöksnäringen ännu ett steg!

Kriterier för Årets Turismföretagare

“Priset går till en aktör inom besöksnäringen som med stöd av ett tydligt hållbarhetsarbete nått betydande marknadsframgångar och tagit andra avgörande steg i sitt utvecklingsarbete.
Aktören ska också vara ansvarstagande och lönsam.”

Jury 2020: Teres Gärdin Visita, Anne Adsten & Mats Forslund JHT samt Robert Pettersson ETOUR.

FÖRESLÅ DIN KANDIDAT – ÅRETS TURISMFÖRETAGARE

Föreslå kandidater till Årets turismföretagare – före 1a september 2020
Länken är öppen för att föreslå kandidater till priset Årets Turismföretagare vid Guldgalan 5e november 2020!
Vi efterfrågar minst en nominering per destination och kommun i Jämtland Härjedalen.
Förra årets vinnare till priset: Wikners i Persåsen är nu JHTs kandidat till det nationella priset ”Stora Turismpriset” som avgörs senare i höst. På samma sätt blir Årets Turismföretagare nästa års kandidat till Stora Turismpriset.

 

ÅRETS GULDGALA 5E NOVEMBER 2020

Plocka fram ditt bling och häng med på galan som hyllar företagsamheten i Jämtland Härjedalen!
Senast i mitten av augusti innan biljettförsäljningen startar tas beslut om hur genomförandet kommer att ske den 5e november.
Akt 1 av Guldgalan 2020: Storsjöteatern i Östersund
Akt 2 av Guldgalan 2020: Frösö Park Arena
Program kommer att publiceras för 2020 på sajten: www.guldgalan.se

 

BILJETTER GULDGALAN – BESTÄLL FÖRE 31E AUGUSTI 2020

Liksom tidigare år kan medlemmar i JHT  boka förköp av Guldgalebiljetter genom JHTs medlemskap i Guldgalan för att sitta vid besöksnäringsbordet, kategori Guld, samt såklart även till dagsprogrammet. Dagens program sker i år på Storsjöteatern i Östersund. 
Är du turismföretagare och vill delta i galan så bokar du din biljett via din lokala destinationsorganisation/samordnare via aktuell kommun.
 
Exakta biljettpriser är i dagsläget ej fastställda (ca pris 1000 sek/person exkl moms för Akt 1 och 1500 sek/person exkl moms för Akt 2).
JHT fakturerar er som JHT-medlemmar och ni fakturerar vidare till ev indirekta medlemmar hos er som vill delta i Guldgalan.
Meddela antal önskade biljetter till dag respektive kväll senast 31e augusti 2020 med önskad faktureringsadress (ev ref nr etc).

11e september sker biljettsläpp för allmänheten (det är då ofta mycket få dagsbiljetter kvar).

Skip to content