Guldstjärnan 2023 Multichallenge

Guldstjärnan till årets serviceperson & serviceföretag 2022

3 februari, 2023
Text: Anne Adsten, JHT
Årets serviceföretag 2022 är Äventyrshuset Multichallenge i Östersund. Foto: Teres Gärdin

Guldstjärnan är en årlig utmärkelse som delas ut till en person och ett företag/arbetsplats som visat på exceptionellt hög servicegrad och ett gott värdskap. För 2022 valdes Denise Asp, verksamhetsledare för Mekka & Ung fritid i Åre kommun till årets serviceperson och årets serviceföretag gick till Multichallenge äventyrshus i Östersunds kommun. Ceremonin ägde rum på Länsresidenset i Östersund 3:e februari 2023.

Denise Asp Årets Serviceperson Guldstjärnan 2023
Denise Asp är Årets Serviceperson, Guldstjärnan 2022. Foto: Teres Gärdin

Guldstjärnan för Årets serviceperson går till 🥁 …

… Denise Asp, Åre kommun ⭐️

 
“För att Denise är en underbar och älskvärd person som arbetar hårt och gör allt hon kan för att få personer runt om sig att må bra. Hon tar på sig en mamma-roll och finns där för allt och alla oavsett omständigheter. Hon finns där för ungdomarna, hjälper dem med deras fordon, tar med dem på roliga saker, får alla att må bättre och finns där för stödjande telefonsamtal. Ungdomar som gått ut gymnasiet och precis blivit vuxna vänder sig fortsatt till henne för att prata om livet, hon är inte bara någon som är på sitt jobb utan hon blir en vän för livet. Hon förtjänar utmärkelsen eftersom ungdomarna är vår framtid!”
Projektet Mekka i Järpen, är en del av Ung fritid i Åre kommun och håller till i det så kallade Garaget mitt emot Biblioteket i Järpen. Här meckas det en del på a-traktorer och moppar, plus diverse annat. Här finns tillgång till verktyg, billyft, svets, bilvårdsprodukter och mycket mer. Deltagarna tar själva med det de vill skruva med och kan göra enklare insatser som hinns med under kvällen. Självklart med gemensam fikapaus.
 

Guldstjärnan för Årets serviceföretag går till 🥁 …

… Äventyrshuset Multichallenge, Östersunds kommun ⭐️

 
Multichallenge-gänget tar hand om gästerna på allra bästa sätt, inte minst studenterna i staden. Hos dem är det lätt att känna sig som en familjemedlem och därför är de en självklar mottagare av Guldstjärnan 2022.
 

Guldstjärnan delas ut årligen

 
Guldstjärnan är en årlig utmärkelse som delas ut till en person och ett företag/arbetsplats som visat på hög servicegrad och ett vänligt bemötande.
 
Gott värdskap och vänligt bemötande gör en region attraktiv att besöka, bo, verka och leva i. Trivsel och ett gott värdskap är en stor del av att lyckas attrahera framtida besökare och bofasta och för att lyfta betydelsen av just service så arrangeras Guldstjärnan i Jämtland Härjedalen årligen.
 

Organisationerna som tillsammans arrangerar Guldstjärnan

Arrangörer är Jämtland Härjedalen Turism, Länsstyrelsen Jämtlands län, Krokoms kommun, Bräcke kommun, Härjedalens kommun, Bergs kommun/Bïerjen tjïelte, Strömsunds kommun, Östersunds kommun, Åre kommun – Ååren tjïelte, Ragunda kommun och Sparbanksstiftelsen i Jämtland.

I varje kommun utses årligen en serviceperson och ett serviceföretag som sedan går till länsfinal där en jury väljer ut årets totalvinnare: Årets serviceperson och årets serviceföretag.

Ära & berömmelse

Ära och berömmelse samt ett stipendie och blommor delades ut på Länsresidenset i Östersund den 3:e februari 2023.
Teres Gärdin Marita Ljung 2023
Teres Gärdin VD Jämtland Härjedalen Turism och Landshövding Marita Ljung delade ut priser för årets serviceperson och årets serviceföretag.
Skip to content