Teres Heliane Mikaela Marita Guldstjärnan 2022

Guldstjärnan till årets serviceperson & serviceföretag 2022

12 maj, 2022
Text: Anne Adsten, JHT
Teres Gärdin JHT, Heliane Klingelhöfer-Grundel Fredsberg, Mikaela Karlsson Härdalsbuda samt Marita Ljung Landshövding, vid utdelningen av Guldstjärnan 2022.

Guldstjärnan är en årlig utmärkelse som delas ut till en person och ett företag/arbetsplats som visat på exceptionellt hög servicegrad och ett vänligt bemötande. 2022 valdes Mikaela Karlsson på Härdalsbuda till årets serviceperson och årets serviceföretag gick till Restaurangen Fredsberg representerat av Heliane Klingelhöfer-Grundel.

Guldstjärnan för Årets serviceperson går till 🥁 …

 

… Mikaela Karlsson i Lillhärdal, Härjedalens kommun ⭐️

 
Med järnvilja har Mikaela Karlsson etablerat en unik butik med hög servicenivå och varuhussortiment i glesbygden. Hon erbjuder även lekplats, bankomat, kafé och är serviceombud för Systembolaget, Apoteket och Postnord. Mikaela Karlsson har med Härdalsbuda väsentligt ökat servicen i Lillhärdal.
 

Guldstjärnan för Årets serviceföretag går till 🥁 …

 

… Fredsberg, Bräcke kommun, Heliane Klinelhöfer-Grundel ⭐️

 
Restaurangen Fredsberg ligger mitt i den vackra skogen i Sörbygden, med en meny som ger wow-känsla, redan innan man ätit den fantastiska maten.
Man blir glad och lycklig som besökare. Lägger man till den fina servicen, där inget är omöjligt att fixa, blir detta en självklar mottagare av Guldstjärnan.
 

Guldstjärnan delas ut årligen

 
Guldstjärnan är en årlig utmärkelse som delas ut till en person och ett företag/arbetsplats som visat på hög servicegrad och ett vänligt bemötande.
 
Gott värdskap och vänligt bemötande gör en region attraktiv att besöka, bo, verka och leva i. Det en framtidsfråga och därför arrangeras Guldstjärnan i Jämtland Härjedalen.
 

Organisationerna som tillsammans arrangerar Guldstjärnan

Arrangörer är Jämtland Härjedalen Turism, Länsstyrelsen Jämtlands län, Krokoms kommun, Bräcke kommun, Härjedalens kommun, Bergs kommun/Bïerjen tjïelte, Strömsunds kommun, Östersunds kommun, Åre kommun – Ååren tjïelte, Ragunda kommun och Sparbanksstiftelsen i Jämtland.

Ära & berömmelse

Ära och berömmelse samt ett stipendie och blommor delades ut på Länsresidenset i Östersund den 12 maj 2022.
Skip to content