logo-reg-jh-360x100-optz
EU Medfinans
Sandra Festin, Almi

Höstprogram 2023: Att Pitcha för utländsk gäst/researrangör. Med Almi

14 september, 2023
Text: Johan Ericson, JHT
Almi, Östersund

Lär er att sälja in ert företag till gäster och researrangörer! Vill ni arbeta med en eller flera utländska marknader är det viktigt att ni har bra information på hemsidor och i sociala medier, för det är där era gäster börjar att söka efter er. Detsamma gäller om ni arbetar med researrangörer, då gäller det att veta vad det är ni säljer och vilka produkter och tjänster. När väl er potentiella kund eller arrangör hör av sig och är intresserad av er gäller det att kunna ”sälja in er” på ett bra sätt. Ta chansen att haka på Almi och deras föreläsare den 16 november om hur ni kan lära er att pitcha er verksamhet.

Att Pitcha (snabb förklaring av budskap) för utländsk gäst/researrangör – Almi

Att pitcha sitt budskap är något som kan vara till god hjälp i alla möjliga sammanhang. Ett exempel är vid införsäljning av er produkt eller tjänst till utländsk researrangör eller gäst. Ett kort budskap om er produkt eller tjänst kan användas som introduktion på en hemsida, i sociala media eller vid ett möte med en potentiell gäst. Som deltagare kommer du att få en enkel instruktion och länkar för bästa förberedelse i god tid inför föreläsningen. Som deltagare kommer du att få en enkel instruktion och länkar för bästa förberedelse i god tid inför föreläsningen. Föreläsningen är digital och de som kommer hålla i dagen är Sven Brückman och Sandra Festin.

Sandra Festin är rådgivare inom internationella affärer för Enterprise Europe Network (EEN ) på Almi Mitt. Hon arbetar med företag som vill utveckla sina affärer på marknader utanför Sverige. Företag som hör av sig till Sandra och EEN kan få stöd med marknadsinformation, lagar och regler i andra länder med mera, företag kan även få stöd med att söka strategiska samarbeten runt om i världen.

Tid, plats & anmälan

Torsdag 16 november 09:00-11:00. 

Digital

Mer info & kursanmälan

Se hela höstprogrammet här

Skip to content