logo-reg-jh-360x100-optz
EU Medfinans
Mariann Halvarsson, Almi

Höstprogram 2023: Ekonomikunskap när du arbetar med utländska gäster

14 september, 2023
Text: Johan Ericson
Almi, Östersund

Är det dyrt och får ni igen era pengar på en utländsk marknad? Att satsa på en utländsk marknad kan vara kostsamt och det är svårt att veta om det kommer löna sig och det är såklart svårt att veta om gästerna verkligen kommer att besöka just din verksamhet. Almi kommer den 18 oktober hjälpa er att förstå mer kring ekonomi när ni arbetar med utländska gäster.

Ekonomikunskap när du arbetar med utländska gäster – Almi

Alla brottas vi någon gång med vår ekonomi och att då våga satsa på en ny marknad, eller jobba vidare på en befintlig, och veta att det kommer löna sig kan vara svårt och säkert dyker det upp många frågetecken. Almi kommer ge er tips och råd hur ni räknar fram att er satsning på utländsk marknad kommer att löna sig. Som deltagare kommer ni att få en enkel instruktion och länkar för bästa förberedelse i god tid inför föreläsningen som kommer hållas av Mariann Halvarsson.

Mariann Halvarsson är ekonomisk rådgivare på Almi Mitt. Hon arbetar med företagsekonomiska frågor, vd- och styrelseutveckling och hållbarhetsarbete. Mariann är ett bollplank för etablerade företag i olika branscher och storlek.

Tid, plats & anmälan

Torsdag 12 oktober 09:00-11:00. 

Digital

Mer info & kursanmälan

Se hela höstprogrammet här

Skip to content