logo-reg-jh-360x100-optz
EU Medfinans
Mariann Halvarsson & Sandra Festin, Almi

Höstprogram 2023: Hållbarhet när du arbetar med utländska gäster.

14 september, 2023
Text: Johan Ericson
Almi Östersund

Arbetar ni tillräckligt hållbart? Att arbeta hållbart har blivit alltmer viktigt i vårt samhälle och våra gäster kommer mer och mer kräva att vi ser till att bedriva verksamheter mer hållbart. Men hur arbetar man då hållbart mot utländska gäster? Boka in torsdag 12 oktober i era kalendrar. Då bjuder Almi Företagspartner in till en föreläsning där ni kommer få tips och råd kring hur ni utvecklar företagets hållbarhet för att bli mer aktuell på en internationell marknad och för att bli en bättre aktör för vårt framtida klimat och miljö. 

Hållbarhet när du arbetar med utländska gäster – Mariann Halvarsson och Sandra Festin, Almi

Tips och råd kring hur du utvecklar företagets hållbarhet genom en enkel modell för att bli mer aktuell på en internationell marknad. Och, för att bli en bättre aktör för vårt framtida klimat och miljö. Som deltagare kommer du att få en enkel instruktion och länkar för bästa förberedelse i god tid inför föreläsningen. Plats för föreläsningen är hos Almi på Kyrkgatan i Östersund och de som kommer hålla i dagen är Mariann Halvarsson och Sandra Festin.

Mariann Halvarsson är ekonomisk rådgivare på Almi Mitt. Hon arbetar med företagsekonomiska frågor, vd- och styrelseutveckling och hållbarhetsarbete. Mariann är ett bollplank för etablerade företag i olika branscher och storlek.

Sandra Festin är rådgivare inom internationella affärer för Enterprise Europe Network (EEN ) på Almi Mitt. Hon arbetar med företag som vill utveckla sina affärer på marknader utanför Sverige. Företag som hör av sig till Sandra och EEN kan få stöd med marknadsinformation, lagar och regler i andra länder med mera, företag kan även få stöd med att söka strategiska samarbeten runt om i världen.

Tid, plats & anmälan

Torsdag 12 oktober 09:00-11:00. 

Plats: Hos Almi Företagspartner, Hamngatan 15, Östersund

Mer info & kursanmälan

Se hela höstprogrammet här

Skip to content