logo-reg-jh-360x100-optz
EU Medfinans
Gabriel Dorch, Visit Sweden

Höstprogram 2023: “Hur fungerar den brittiska marknaden?” med Gabriel Dorch, Visit Sweden

22 september, 2023
Text: Johan Ericson, JHT
Gabriel Dorch, Visit Sweden

Här får du chansen att lära dig mer om den brittiska resenären när den besöker Jämtland Härjedalen. Vad är det som gör att britter väljer att åka till Sverige? Hur vill britten bo under sin resa? Hur vill britten äta under sin resa? Vad vill britten göra under sin resa? Hur länge vill britten stanna? Viktiga säljkanaler? Boka själv / researrangör / paket? Vad är viktigt vid köp av resa?

Hur fungerar den Brittiska marknaden?

En föreläsning där ni lär er hur den brittiska resenären tänker och vill ha det på sin resa till Sverige och Jämtland Härjedalen. Föreläsningen hålls av Gabriel Dorch som idag arbetar på Visit Sweden och som har bott i Storbritannien de senaste 23 åren och landet har gått igenom en spännande resa under dessa dryga två årtionden och har idag tagit det stora steget att bli brittisk medborgare. Jag ser fram emot att dela mina erfarenheter och min passion för den brittiska marknaden.

Gabriel själv:

Efter att tagit Postgraduate diploma i E-Commerce från Coventry University i Storbritannien, hade jag möjligheten att skaffa mig sju lärorika år från en incoming touroperator i London. År 2009 började jag min fantastiska resa med Visit Sweden i London, först inom MICE segmentet som sedan följts av fantastiskt roliga PR aktiviteter mot det brittiska HBTQ segmentet, konsumentaktiviteter och nu med fokus på leisure. En viktig del i Visit Swedens marknadsföring av resmålet Sverige är att genom internationellt reseled marknadsföra resmålet Sverige och skapa affärsnytta för aktörer i svensk besöksnäringen. I min Travel Trade roll ansvarar jag för att planera och driva det såväl kort- som långsiktiga arbetet på marknaderna UK & USA. Genom att systematiskt bygga nära relationer med rätt aktörer på dessa marknader är målet att öka Sveriges närvaro och synlighet hos vår målgrupp genom researrangörer och reseagenter på dessa marknader. Min roll som Landschef för Visit Sweden i Storbritannien omfattar bl.a. samarbeten tillsammans med andra Sverige främjande organisationer i Storbritannien. Jag ser fram emot att dela mina erfarenheter och min passion för den brittiska marknaden.

Tid, plats & anmälan

Fredag 10 november 08:30-10:00. 

Plats: Digital föreläsning via Zoom. Länk till kursen kommer dagen innan till er som anmält er

Se hela höstprogrammet här

 

Skip to content