logo-reg-jh-360x100-optz
EU Medfinans
Mie Faarbech, Skistar

Höstprogram 2023: Hur fungerar den Danska marknaden? – Mie Faarbech från Skistar

14 september, 2023
Text: Johan Ericson, JHT
Mie Faarbech, Skistar

Ta chansen att lyssna på Mies erfarenheter om våra danska resenärer. Hur vill de bo? Vad vill de äta? Vad gillar de att göra? Hur är vi en bra värd för dem? Här kommer finnas utrymme att ställa frågor och själv dela med sig av era erfarenheter.

Hur fungerar den Danska marknaden?

Det finns idag intressen från flygbolag att sätta in direktflyg mellan Åre/Östersund Airport – Köpenhamn. Till exempel kommer SAS flyga från vecka 51 till vecka 8 2023-2024. Det gör att möjligheten att fånga in den danska marknaden ökar och vill vi ha fortsatta dirketa flyglinjer är det viktigt att vi är bra värdar när det kommer. Den 29 november föreläsa Mie Faarbech för er där ni kommer få en inblick i hur danskar tänker. Varför vill de åka till Sverige? Hur vill de bo? Vad vill de äta? Hur reser de hit? Hur når vi dem på bästa sätt med våra budskap? Se till att anmäla er till den digitala föreläsningen med Mie Faarbech där hon berättar hur vi i den svenska besöksnäringen ska tänka när vi tar emot danska turister. Passa på och ställ frågor och fundera över vad er verksamhet och tjänster kan utveckla och tänka på vad gäller danskarna. Mie har lång erfarenhet av att sälja bilsemestrar till Norge och Sverige och jobbar nu för Skistar från våren 2023

Vem är Mie?
”Hejsan. Jag heter Mie Faarbech Andreasen och bor i Danmark med min man och våra 2 pojkar. Jag utbildade mig ursprungligen till serviceekonom med inriktning mot hotell, men hamnade i mitt första jobb på Dansk Bilferie, där var jag i nästan 20 år och arbetade mest som produktchef för skidterminer i Norge och Sverige samt transporter. Den 1 mars i år började jag arbeta på SkiStar. Jag älskar att vara ute i naturen och jag har rest mycket till Sverige och Norge på skidsemester. Själv bor jag nära stranden, fjorden, skogen och staden – en lyx som många danskar har. Jag ser fram emot att få möta er aktörer i Jämtland Härjedalen och få dela med mig av mina erfarenheter och kunskaper kring de danska resenärerna. Jag har rest mycket och varit på många ställen och har därför ett bra underlag att jämföra resenärerna med (Sverige: Branäs, Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll, Stöten, Kläppen, Vemdalen, Åre och Sälen. Norge: Trysil, Hemsedal, Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen, Gausta, Vrådal, Geilo, Uvdal, Norefjell, Beitostølen).
Vi ses den 29 november!
//Mie”

Tid, plats & anmälan

Onsdag 29 november 08:30-10:00. 

Plats: Digital föreläsning via Zoom. Länk till kursen kommer dagen innan till er som anmält er

 

 

 

 

 

Skip to content