logo-reg-jh-360x100-optz
EU Medfinans
Gerlinde Anderberg, Visit Sweden

Höstprogram 2023: “Hur fungerar den Nederländska/Benelux-marknaden?” med Visit Sweden

15 september, 2023
Text: Johan Ericson, JHT
Gerlinde Anderberg, Visit Sweden

Hur det är att vara nederländska i Sverige. Vilka saker är spännande, lockande, men också irriterande eller vad är det som kan leda till förvirring och missförstånd? Gerlinde Anderberg på Visit Sweden kommer ge er alla förutsättningar för att kunna vara en bra värd för de nederländska resenärerna. Hur fungerar resebranschen i Nederländerna? Hur letar och hittar resenären information och hur bokar de? När reser de?  Boka upp 30 november.

Hur fungerar den Nederländska/Benelux-marknaden? – Visit Sweden

En föreläsning där ni får en inblick i hur holländare tänker. Hur vill de bo? Vad vill de se, göra, äta? Vilka värderingar är viktiga? Varför väljer en nederländare Sverige som destination? Och varför inte? Hur viktigt är researrangörsledet och hur kommer man i kontakt med rätt samarbetspartner? Med hjälp av Gerlinde från Visit Swedens Benelux team kommer ni få den mest aktuella kollen på hur den nederländska marknaden fungerar. De kommer även att ta med norra delen av Belgien i sin information.

Läs information från Gerlinde:

“Jag är född och uppvuxen i Nederländerna. Jag har studerat International Tourism Management & Consultancy i Breda, Nederländerna och kom i kontakt med Sverige när jag valde att ta en Masters Degree i European Tourism Management där en termin i Borlänge ingick. Såklart träffade jag då en mycket trevlig svensk… Efter några års pendlande mellan Sverige och Nederländerna valde jag att bosätta mig i Sverige. Sedan dess har jag jobbat i resebranschen och besöksnäringen, varav 20 år på en incoming tour operator. Under dessa år har jag såklart jobbat mycket med det nederländska researrangörsledet och den nederländska resenären.”

Tid, plats & anmälan

Torsdag 30 november 08:30-10:00. 

Plats: Digital föreläsning via Zoom. Länk till kursen kommer dagen innan till er som anmält er

Se hela höstprogrammet här

Skip to content