logo-reg-jh-360x100-optz
EU Medfinans
Isabell Kendzia, Ehrenberg & Sørensen

Höstprogram 2023: “Hur fungerar den tyska marknaden?” 2 tillfällen med Ehrenberg & Sørensen

15 september, 2023
Text: Johan Ericson, JHT

Här får ni verkligen chansen att få en inblick om de tyska resenärerna! Det blir en föreläsning som omfattar två förmiddagar där ni får en inblick i hur den tyska marknaden fungerar. Varför vill de åka till Sverige? Hur vill de bo? Vad vill de äta? Hur reser de hit? Ehrenberg & Sørensen är en kommunikationsbyrå som är experter på Tyskland och deras erfarenhet kommer ni få del av och ha mycket nytta av i er verksamhet.

Hur fungerar den Tyska marknaden? – Ehrenberg & Sørensen

En föreläsning som omfattar två förmiddagar där ni får en inblick i hur den tyska marknaden fungerar. Ta även chansen att fråga de ni funderar över men också delge era erfarenheter.  Ehrenberg & Sørensen kommer  även delge sin SWOT-analys av Jämtland Härjedalen (styrkor, svagheter, möjligheter och hot). Eftersom dag två är en fortsättning av dag ett, så ser vi helst närvaro båda dagarna. Föreläsningarna ges på engelska.

Isabell, som är utbildningsansvarig vid Ehrenberg & Sørensen, är Senior Advisor och arbetar med turismkunder mot den tyska marknaden. Hon besitter mångårig erfarenhet från kommunikations- och turistbranschen och har tidigare arbetat som Head of Theme and Content på Tysklands nationella turistbyrå (German National Tourist Board (GNTB)) där hon ansvarade för att etablera och främja deras globala kampanjer samt för deras innehållsstrategi B2C. Dessförinnan har hon bland annat arbetat på PR-byrån KPRN Network som Head of Destination Marketing och agerade bland annat som Strategic Lead för PR och marknadsföring för South African Tourism, Visit Portugal, Uganda Tourism Board. Isabell har även varit docent vid universitetet EC Europa Campus i Frankfurt där hon undervisade i Public and Media relations och Campaign Management.

Tid, plats & anmälan

Onsdag & Torsdag 22-23 november 08:30-10:30. 

Plats: Digital föreläsning via Zoom. Länk till kursen kommer dagen innan till er som anmält er

Se hela höstprogrammet här

Skip to content