Kryssmarkerad led vinter Foto: Anne Adsten

JHT FÖRENINGSSTÄMMA 30 mars 2020

16 mars, 2020
Text: Jämtland Härjedalen Turism
Kryssmarkerad vinterled. Foto: Anne Adsten

JHT:s årsstämma med tema tågtrafik & utdelning av JHT stipendium

Årets stämma genomförs från JHTs kontor med möjlighet att delta på distans med tanke på rådande omständigheter. Vi passar på att beställa hem kaffebröd från någon av stadens restauratörer för riktigt gott förmiddagsfika  och riggar för ett luftigt möte för dem som deltar på plats.

I samband med det inledande kaffet får vi höra Maria Cederberg, chef för Inlandståg AB, berätta om verksamheten. För att korta ned programmet utifrån läget så sparar vi inslaget om den ”Internationella gästen” och behovet av god tillgänglighet, säkerhet och trygghet för att nå framgång till ett senare tillfälle.

I samband med årsstämman delas JHT:s stipendium ut för femte gången.

Plats

JHTs kontor, Rådhusgatan 44, Östersund (våningen ovanför Visit Östersund Turistcenter i Gamla skolan mitt emot Rådhuset)

Tid
09:00-11:00 (10.30-11.00 konstituerande styrelsemöte JHT för nya styrelsen)
Anmälan

Meddela ert deltagande i programmet från morgonen respektive stämman samt meddela om ni deltar på plats eller via länk, senast 23 mars 2020 till Anne Adsten, JHT

PROGRAM

09:00 Kaffe och presentation av Inlandsbanan – Maria Cederberg Chef Inlandståg AB
09:30 Paus
09:45 Föreningsstämma JHT  (se dagordning)
10:15 Stipendieutdelning

Tack vare generösa donationer i samband med JHTs 20-årsjubileum kan JHT dela ut en uppmuntran till förtjänstfulla initiativ från yngre företagare eller medarbetare inom besöksnäringen i Jämtland Härjedalen för femte året i rad.

10:30 Konstituerande styrelsemöte för nya styrelsen
Skip to content