logo-reg-jh-360x100-optz
logo-interreg-360x100-optz
IMM Berlin Welcome JHT 2022

JHT mötte Influencers & Journalister i Berlin

15 mars, 2022
Text: Jessica Thylin, JHT

Projektet Welcome var på IMM under en intensiv dag under vecka 10, 2022 och besökte Ritz Carlton Hotel i Berlin för att bearbeta den tyska marknaden.

Travmedia´s international media Marketplace (IMM) är ett globalt nätverk som kopplar samman resebranschen med toppjournalister, redaktörer, influencers och broadcasters som träffas i olika delar av världen, bla i Tyskland, UK och USA.

IMM Berlin 2022 JHT Welcome
JHT med projektet Welcome! fanns på plats under IMM i Berlin 2022.

Speeddate i Berlin

JHTs projektledare Jessica Thylin träffade 22 tyska influensers och journalister, med inriktning outdoor för projektet Welcome! Dessa journalister hade önskat att träffa en representant för Jämtland Härjedalen för att få mer information om vad vi kan erbjuda.

Jämtland Härjedalen intressant för utbudet av friluftsaktiviteter

De flesta journalisterna som anmält intresse hade inte hört talas om vår region tidigare, men blev mycket intresserade av vårt stora utbud av outdooraktiviteter. En av journalisterna var dock väldigt hemma i den östra delen av länet,  han hade varit i Ragunda många gånger under åren och bl a flugfiskat, och skulle till sommaren skriva en reseguide för resor genom Sverige och Finland.

Planerade visningsresor hösten 2022

Jämtland Härjedalen är som sagt ganska okänt område för tyskar generellt, men vi fick mångas intresse och kommer innan hösten 2022 att ha två visningsresor till länet, en för influencers och en för frilansjournalister.

Skip to content