Döda fallet Nicklas Blom

JHT nyhetsbrev v36 2019

10 september, 2019
Text: Jämtland Härjedalen Turism
Döda Fallet. Foto: Nicklas Blom

Aktuellt hos JHT, projektförlängning skoterbranschråd, en ny kursomgång är aktuell inom “Digital kommunikation för besöksnäringen”, Strömsunds turistinformation i ny tappning och tips om att det fortsatt finns projektpengar att söka från Landsbygdsprogrammet.

Aktuellt hos JHT

Vår VD Mats Forslund ger en bild av det som är aktuellt just nu hos JHT. Projekstatus, pågående processer och samarbeten. Till exempel pågår just nu en revision av den regionala strategin för besöksnäringen via projektet Besöksnäringens roll för regional utveckling i samarbete med MIUN.

Läs mer 

Projektförlängning skoterbranschråd

Projektet ”Branschorganisation för hållbar snöskoterturism” har förlängts med ett år fram till 30 september 2020. Det fortsatta arbetet handlar bland annat om att etablera organisationen i hela landet och arbeta fram en yrkesförarutbildning, som också ska fungera som guidelicens.

Läs mer 

Ny kursomgång Digital kommunikation

Målet med utbildningen är att inspirera inom digital marknadsföring utifrån deltagarnas kunskapsnivå och ambition. Deltagarna får verktyg och kunskaper som de kan implementera direkt. Efter kursen kan deltagare  översiktligt coacha övriga medarbetare/medlemsföretag inom sin destination, företag eller organisation.

Läs mer 

Turistinformation i ny tappning

Strömsunds och Gäddedes turistinformationer har tagit chansen att samla inspiration och kunskap via projektet Framtidens besöksservice i Jämtland Härjedalen inför en anpassning av verksamheten och den fysiska besökslokalen.

Läs mer 

Projektpengar att söka

Partnerskapet för Landsbygdsprogrammet har haft informationsmöte hos Länsstyrelsen Jämtlands län med budskapet att det fortsatt finns pengar att söka. Följ länken för att se under vilka rubriceringar.

Läs mer 

Läs hela JHT nyhetsbrev v36 2019 här

Skip to content