Tännforsen vattenfall. Eric Hanson Epic Trails for JHT

JHT söker projektledare

16 november, 2021
Text: Jämtland Härjedalen Turism
Tännforsen vattenfall. Eric Hanson Epic Trails for JHT
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Pandemin har bekräftat besöksnäringens stora betydelse för Jämtland Härjedalen och vi söker dig som vill arbeta med de här frågorna i projektet under perioden januari 2022 till februari 2023: ”Besöksnäringens roll för regional utveckling 2.0”

Besöksnäringens roll för regional utveckling 2.0

Projektet ”Besöksnäringens roll för regional utveckling 2.0” innehåller fem huvudaktiviteter där merparten av arbetet utgår från en fördjupad förståelse av hur trender, omvärld och marknadens efterfrågan påverkas i en situation som den vi nu är inne i. Med stöd i det formas resurser på frågor som innovativ produktutveckling, investeringsfrämjande och finansieringsfrågor, utveckling av nya och starkare affärsmodeller samt på hur vi på ett långsiktigt hållbart sätt kan fortsätta bjuda in våra gäster till att njuta av vår natur och vårt kulturarv. Projektet pågår i full fart med en potential att fortsatt utvecklas med rätt projektledare. Inom ramen för projektet finns inarbetade arbetsgrupper som representerar de fem huvudaktiviteterna.

Projektet startade januari 2021 med nuvarande projektledare Martin Johansson som valt en ny karriärväg. Projektet avslutas april 2023 med en avslutande projektredovisning. Projektägare är Jämtland Härjedalen Turism, JHT, i nära samarbete med bl a Etour vid Mittuniversitetet, Handelskammaren Mittsverige och Peak Region AB.

Projektledaren vi söker

Projektplanen innehåller frågor som fördjupad förståelse för hur trender, omvärld och marknadens efterfrågan påverkats och för hur vårt arbete med produktutveckling, investeringar och starkare affärsmodeller behöver fortsätta utvecklas och därför ser vi gärna att du har ett starkt intresse för dessa teman. Som projektledare har du direkt ansvar under VD för att arbetet drivs framåt. Erfarenhet av tidigare EU-projekt är meriterande, gärna turismutbildning från universitet eller motsvarande, god kännedom om Jämtland Härjedalen, god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska och en stark vilja att hitta kreativa lösningar för att fortsätta utveckla besöksnäringen i Jämtland Härjedalen.

Tjänsten omfattar 100% projektanställning här vid vårt kontor i centrala Östersund. Individuell lönesättning praktiseras. Intervjuer kommer att ske löpande och vi avslutar processen när rätt kandidat är funnen.

Läs gärna mer om projektet Besöksnäringens roll för regional utveckling 2.0.

Välkommen med dina frågor eller din ansökan till Teres Gärdin, VD för JHT

 

 

Skip to content