Maja Everlid JHT stipendium 2019

Maja Everlid är Jämtland Härjedalen turisms stipendiat 2019

17 maj, 2019
Text: Jämtland Härjedalen Turism
Maja Everlid från Vemdalen får årets JHT stipendium för att hon är en positiv ung kraft i JH besöksnäring. Foto: Anne Adsten
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Vid JHTs föreningsstämma presenterades 2019 års JHT-stipendiat Maja Everlid från Vemdalen. Nu i mitten av maj när skidsäsongen går mot sitt slut kunde Maja titta förbi JHTs kontor för att ta emot stipendium, boken Olle Rimfors Skidfärd och firas med Schwarzwaldtårta.

Motivering:

”Med sin entreprenörsanda, erfarenhet från egen caféverksamhet, som delaktig i utvecklingen av svensk skidskola och med engagemang inom destinationsutveckling är Maja en positiv kraft och en förebild för andra inom utvecklingen av Jämtland Härjedalens besöksnäring.”

Maja Everlid är en positiv ung kraft som aktivt deltagit i destinationsarbetet i Vemdalen inklusive ledutveckling, haft eget turismföretag i form av kafé och cykeluthyrning/guidning, varit ledare för Vemdalens skidskola och som nu är en kraft inom Skier´s Accredited – en community för och med skidåkare som vill utvecklas i fokus.

JHTs stipendium

JHT-stipendiet instiftades under JHTs 20-årsjubileum 2015 och delas årligen ut som en uppmuntran för vidare utveckling vid JHTs Föreningsstämma med start 2016. Mottagaren är en yngre, positiv kraft för både det egna företagandet, destinationen hen verkar i och Jämtland Härjedalen som helhet.

Tidigare stipendiater är Mikaela Sundbaum, Mikaealas skidskola i Funäsfjällen (2016) och Kattis Amundsson och August Alvtegen, Vilseledaren guideföretag i Frostviksfjällen (2017) och Pontus Widell, Vemdalen Experience (2018).

Skip to content