Maria Herbert turismsamordnare Krokom 2023

Maria samordnar turismen i Krokom

12 april, 2023
Text: Maria Herbert
Foto: Privat

Jag har kommunens absolut roligaste jobb. Att tillsammans med turistnäringen, mina kollegor på näringslivet, kultur och fritid, arbeta mot att fylla kommunen med turister som trivs, blir våra ambassadörer och återkommer år efter år.

Krokoms turistmål betar man inte av på ett par dagar eller veckor, det är fantastisk kommun med ett brett utbud av turistmål som drivs av en härlig näring som möter sina gäster med ett personligt värdskap, en bred kunskap och ett engagerande entreprenörskap.

Jag har börjat min resa genom kommunen men har många härliga och lärande möten kvar.

Maria Herbert turismsamordnare Krokom 2023

Nära till vardagsäventyret

Jag flyttade från västkusten, Göteborg, till Krokom med familjen 2021. Ett steg i absolut rätt riktning. Här tar vi vardagsäventyret till en ny nivå. Livskvalitet är att kunna se fjäll och vatten till morgonkaffet, starta skidturen direkt utanför husknuten och vandringsleder ett stenkast bort. Jag har bytt bilköer mot fjällutsikt och kaffe vid vedspisen när det är den årstiden.

Gedigen turismerfarenhet

Jag har arbetat inom upplevelseindustrin i över 35 år, både i Sverige och utomlands. Drivit verksamheter i Europa, Bohuslän och i centrala Göteborg och hoppas att jag med min erfarenhet, tillsammans med en aktiv turistnäring, befäster och utvecklar Krokom som ett turistmål att trivas i och återkomma till. Potentialen är stor och möjligheterna många, smultronställen finns det gott om.
Välkomna till våra 193 byar med oändliga möjligheter till fritid, turistande, hemester och allt däremellan, hälsar Maria Herbert turismsamordnare i Krokoms kommun
Skip to content