Martin Johansson längdåkning hund

Martin är ny projektledare hos JHT

22 mars, 2021
Text: Jämtland Härjedalen Turism
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Martin Johansson är vår nya arbetskamrat på Jämtland Härjedalen Turism som projektledare för ”Besöksnäringens roll för regional utveckling 2.0”. Närmast kommer han från Östersunds fotbollsklubb och innan dess Steve Perryman Sport Travel. På JHT vill Martin kunna bidra med att skapa ytterligare utvecklingsmöjligheter för regionen.

Martin är född och uppvuxen i Jämtland, ursprungligen från östra Jämtland men från fem års ålder uppvuxen på Frösön. Sport och fritid är hans stora intressen. Redan som liten spelades det en hel del fotboll, vandrades i fjäll, åktes skidor och sprangs löptävlingar.
Det breda intresset övergick sedermera till ett specifikt intresse för fotboll där många år (och matcher) spelades för Östersunds Fotbollsklubb.
Efter avslutad fotbollskarriär har åter intresset och tiden infunnit sig för natur och friluftsliv samt skidor, både utför och längd, samt alla de andra uteaktiviteter som Jämtland och Härjedalen bjuder in till.
Mest ser han fram emot att jobba för JHT då han tycker att föreningen spelar en viktig roll för länets utveckling och som en part i många projekt som resulterar i jobb och andra intäktskällor till regionen.
”Jämtland Härjedalen är unikt för det stora utbud av aktiviteter och upplevelser som finns här. Att jobba för att bidra till att regionen skall bli mer attraktiv, känns otroligt spännande och stimulerande”, säger Martin.
Martin jobbar som projektledare i projektet ”Besöksnäringen roll för regional utveckling 2.0” och tar gärna emot tips från er som läser detta. Vilka är era observationer om vad besöksnäringen betyder för den plats där du bor och verkar?

 

Här når du Martin
Skip to content