Teres Gärdin VD Jämtland Härjedalen Turism

Några rader från VD – vecka 6 2021

11 februari, 2021
Text: Teres Gärdin, VD Jämtland Härjedalen Turism

Det har snart gått två veckor i min nya roll här på JHT. Efter första veckan blev mitt fredagsmys kortare än barnens efter dagar fyllda av intryck, lärdom och en drös av frågor från min sida. Så klart massor att sätta mig in i och förstå, men också massor av möjligheter att imponeras av det som tidigare gjorts och den enorma kompetens som mina kollegor besitter.

Följ oss gärna på vårt nya Instagramkonto @jhturism 
Ett konto som jag hoppas på ett enkelt sätt ska visa upp vårt gemensamma arbete nu och framåt.

Jag vet verkligen vilket stålbad som gås igenom där ute, den bilden ska jag och vi fortsatt förmedla i den verklighet vi just nu befinner oss i. I den rollen jag kommer från som ansvarig tjänsteperson på Visita och den jag nu har antagit tar jag med mig nyttan av förståelse och respekt. Att vi alla, oavsett roll och funktion väljer att tro att alla tillsammans gör sitt absolut bästa för att Sverige som land ska ta sig igenom. Däremot hymlar jag inte med bristen på förståelse och respekt för många av de politiska beslut som fattas för vår näring utan grund för de konsekvenser det ger.

 

När läget som sagt är som det är lever de flesta av oss i det digitala, men för den skull känn att ni är mer än välkommen att kontakta mig. Ett mejl, ett telefonsamtal eller varför inte en kaffe just i det digitala.
Så snart jag bara kan och läget känns tryggare kommer jag kasta mig i väg och prioritera att möta er alla där ute i er verklighet. Fram tills dess tar jag möjligheten att grunda de nätverk som finns, men också att vi gemensamt tar oss en titt på nya arenor att verka på. Att hela tiden tänka på vårt uppdrag mot våra medlemmar, hur kan jag och vi i vårt uppdrag ge bästa möjliga resultat.

 

Avslutningsvis kan jag glädjande meddela att rekryteringen av projektledare till “Besöksnäringens roll för regional utveckling” nu är klar. Vi kommer inom kort att förstärka vårat gäng med Martin Johansson. Martin kommer senast från rollen som ekonom för Östersunds fotbollsklubb. Martin kommer vi så klart att presentera närmare när han väl är på plats hos oss.

 

Med vänliga hälsningar, Teres Gärdin VD JHT.
Skip to content