logo-reg-jh-360x100-optz
logo-interreg-360x100-optz
Inspirationsfilm Joy Event Hunt & Health Welcome!

Ny inspirationsfilm om Joy Event Hunt & Health

8 september, 2020
Text: Karin G Grahnlöf, JHT

I Jämtland Härjedalen finns ett stort antal fantastiska företagare. I den nya filmen berättar Evelina Åslund Bäck om sitt företag som kombinerar jakt, upplevelser och hälsa. Ni hittar inspirationsfilmerna i den digitala säljportföljen Adventure63.com som tagits fram inom projektet Welcome!

I vår gemensamma satsning satsning Welcome!, där Jämtland Härjedalen Turism och Tröndelag Reiseliv tillsammans med näringen samarbetar för fler internationella gäster till vårt område har vi en säljportfölj som vi valt att lägga digitalt på www.adventure63.com. Säljportföljen gör att vi ändå förhållandevis enkelt kan fortsätta en bra dialog med den internationella marknaden i en tid där samtliga fysiska workshops och mässor är inställda. Den lanserades i september 2019 på den globala workshopen Adventure Travel World Summit, med drygt 700 delegater på plats. Då hade vi ingen aning om vilken framtid vi gick till mötes men fick ändå stort genomslag, och ett år senare är den digitala plattformen än mer relevant i vår dialog med omvärldens köpare/säljare.

Som en viktig del av portföljen låter vi några av våra fantastiska företagare berätta om sin passion och varför de driver sina företag. Filmerna, som är på svenska med möjlighet till textning är en minut långa. Nu har vi en ny film med Evelina Åslund Bäck, där vi får följa med henne på fågeljakt. Sedan tidigare kan ni träffa Pontus Widell, Lena Flaten och Philip Harlaut. Filmerna får ni givetvis gärna sprida vidare/använda!

Ni hittar dem här:
Skip to content