logo-reg-jh-360x100-optz
logo-eu-reg-utv-fond-250x200-optz
Johan Ericson 2022

NY MEDARBETARE PÅ JHT: Johan Ericson

28 september, 2022
Text: Johan Ericson, JHT
Johan Ericson jobbar i JHT:s projekt Besöksnäringens roll för regional utveckling. Foto: Anne Adsten

Just nu är jag extra glad! 

Att få chansen att representera JHT i frågor som berör Jämtland Härjedalen gör mig både stolt och glad. Jag har bott hela mitt liv här och älskar verkligen det lugn och den natur vi har här med fjällen, vattnet och den lagomt stora staden. Mitt namn är Johan Ericson. Jag är 43 år, är född och uppvuxen i Jämtland. Just nu bor jag, min fru och 4 barn i en villa i Odensala.

Pandemin grusade planerna för egna företaget

Jag driver sedan 7 år ett företag inom event och kommunikation där mitt fokus hela tiden har varit att erbjuda mina kunder lösningar som ska hjälpa, underlätta och få en bra upplevelse. Som för många andra blev pandemin ett hårt slag för oss men jag har under dessa år fått möjligheten att testa på andra yrken och på så sätt känna på vad som skulle passa mig i framtiden.

Jag har bott hela mitt liv här och älskar verkligen det lugn och den natur vi har här med fjällen, vattnet och den lagom stora staden. På min fritid ägnar jag mycket tid åt barnens idrottande. Jag umgås gärna med vänner och under vintern åker vi så ofta vi kan till vår husvagn i Hovde, Bydalsfjällen.

Stolt över att få representera JHT

Men just nu är jag som sagt extra glad. Glad över att få chansen att representera JHT i frågor som berör Jämtland Härjedalen.  Det gör mig både stolt och glad. Jag kommer att arbeta som Projektmedarbetare inom projektet ”Besöksnäringens roll för regional utveckling” (BRRU). Min roll kommer att bli att inventera delar inom natur, kultur, camping och event. Målet är att få en helhetsbild kring vad och vilka som verkligen finns i vårt län samt vilka behov, problem och hur verkligheten ser ut för våra företagare. På så sätt hoppas jag kunna fortsätta hjälpa och underlätta och ge våra besökare en bra upplevelse.

Min tjänst är på 75% och pågår fram till mars 2023. Har ni frågor till mig och inom det projekt jag arbetar i så är ni välkomna att höra av er.

Skip to content