kent-ove lindh Johan Ericson

Ny medarbetare på JHT: Kent-Ove Lindh

27 oktober, 2022
Text: Kent-Ove Lindh

Jag är född och uppvuxen i Jämtland där jag även spenderar en stor del av min fritid i naturen med friluftslivs- och träningsaktiviteter tillsammans med min fru och våra två barn. Boende under veckorna på Frösön men helgpendlar till fjällstugorna i Åre och Offerdal.  

Sedan några veckor tillbaka är jag anställd av JHT för ett projekt finansierat av Naturvårdsverket med organisering av vandringsleder som syfte.

Brinner för träning och hälsa

Jag har i huvuddelen av mitt yrkesliv arbetat inom träningsbranschen där jag varit egen företagare och affärsutvecklare i mer än 20 år. Jag etablerade och drev träningsanläggningar i Jämtlands och Västernorrlands län i syfte att öka tillgängligheten för träning och hälsa. En fantastisk bransch att arbeta med där service var i fokus för att få fler människor i rörelse för en bättre hälsa. Ett syfte som väl stämmer överens med det projekt som jag nu arbetar med där målet bland annat är att förbättra förutsättningarna för en stärkt folkhälsa genom tillgängliga och hållbara leder för vandring.

Sammanhållande organisation av vandringsleder

Jag kommer att arbeta som Projektledare inom projektet ”Organisering av vandringsleder”. Målet med projektet är att stärka det regionala arbetet med våra vandringsleder genom samverkan. Vi skall även implementera det Nationella Ramverket som tagits fram för att kvalitetssäkra de fina vandringsleder Jämtland och Härjedalen har. Ett projekt som förhoppningsvis skall samordna och underlätta för alla de aktörer som redan idag gör ett fantastiskt arbete med att skapa och underhålla våra vandringsleder.

Min tjänst är på deltid och jag kommer samverka med min arbetskamrat Johan Ericson i projektet som pågår fram till februari 2023. Hör gärna av er till mig om ni har frågor eller funderingar kring det projekt jag arbetar med.

Skip to content