logo-reg-jh-360x100-optz
logo-eu-reg-utv-fond-250x200-optz
Philip Brodin Kibsgård 2022

Ny medarbetare på JHT: Philip Brodin Kibsgård

27 september, 2022
Text: Philip Brodin Kibsgård, JHT
Philip Brodin Kibsgård jobbar i projektet Besöksnäringens roll för regional utveckling 2022. Foto: Anne Adsten

Mitt namn är Philip Brodin Kibsgård, född och uppvuxen i Skåne och har alltid haft en kärlek till fjällvärlden. Mitt fjälläventyr började som så många andra med att testa och göra en vintersäsong. Med norska rötter i familjen var det självklart att jag skulle pröva att bo och leva i vårt grannland Norge. Jag trivs ute i naturen och mina favoritaktiviteter är till exempel vandring, toppturer, klättring och discgolf.

Direkt från Turismstudier vid Mittuniversitetet

Med ett intresse för besöksnäringen valde jag att studera Turism- och destinationsutveckling vid Mittuniversitetet och där tog jag examen i våras. Jag har ett stort intresse för destinationsutveckling, samverkan och hållbarhet, vilket programmet har haft stort fokus på. Detta var grunden för examensarbetet där jag och en klasskamrat skrev om ”hållbar destinationsutveckling med hjälp av hållbara verktyg”.

Philips roll på JHT

Att få chansen att arbeta med JHT känns väldigt roligt och med utbildningen i bagaget känns detta som en perfekt verksamhet att starta i. Jag kommer att arbeta i projektet Besöksnäringens roll för regional utveckling och med hög arbetsmoral hoppas jag kunna tillföra kunskap till projektet.

Kontakta Philip

Skip to content