Peggy Wolff

Peggy gör praktik hos JHT

17 oktober, 2018
Text: Peggy Wolff
Peggy trivs med skidåkning, fjäll och natur. Foto: Ingrid & Tobias Wolff
Mitt namn är Peggy. Jag är 21 år gammal och läser turism och destinationsutveckling på Mittuniversitetet i Östersund!
Jag är nu inne på mitt tredje och sista år. I tio veckor framöver gör jag min praktik på JHT och medverkar i projektet Morgondagens medarbetare. Jag sökte turismutbildningen eftersom den lät spännande med många intressanta kurser, men också på grund av många arbetsmöjligheter i branschen efter avslutade studier.
Även om framtiden känns långt bort för tillfället så ligger den bara runt hörnet i och med att jag snart är utexaminerad. Vad och vart jag vill vet jag inte säkert än, men skidåkning, fjäll och natur ligger mig varmt om hjärtat så en framtid i Jämtland är inte helt uteslutet!
Kontakta Peggy
 
Skip to content