Mathias Fredriksson Knut Koivisto

Pod: ”Jag är för utveckling, istället för avveckling” – Mathias Fredriksson

27 september, 2021
Text: Martin Johansson, JHT
Mathias Fredriksson Foto: Knut Koivisto/SVT
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Mathias Fredriksson, före detta elitskidåkare med otaliga medaljer ifrån stora mästerskap och individuell vinnare av totala Världscupen men numera arrangör av egna event för andra aktiva, gästar Jämtland Härjedalen Turisms podcast där vi samtalar om besöksnäringens roll för regional utveckling.

Mathias Fredriksson har efter sin aktiva skidåkarkarriär bland annat tagit plats som Tv-expert i Vinterstudion, arrangerat världscuplopp i regionen Jämtland/Härjedalen och är ett välkänt ansikte, inte bara i Jämtland/Härjedalen, utan i hela Sverige.

Mathias berättar i avsnittet sin syn på utveckling kontra avveckling, han delar även med sig sina tankar om hur Östersund skulle kunna locka än mer besöksnäring till bland annat skidstadion. Vad har han själv för smultronställen i Jämtland/Härjedalen och vad tycker han är regionens konkurrensfördelar gentemot resten av Sverige.

Samtalsledare är Håkan Lundqvist med projektledare Martin Johansson som bisittare.

Podavsnittet hittar du HÄR

Lyssna på avsnittet och återkoppla gärna med synpunkter, åsikter eller tankar och idéer om vem du skulle vilja höra samtala i podcasten och varför med tema Besöksnäringens roll för regional utveckling. Mejla projektledare: Martin Johansson, JHT

 

Projektet Besöksnäringens roll för regional utveckling finansieras av EUs Regionala utvecklingsfond och Region Jämtland Härjedalen.

Skip to content