Patriks Combo afterski

Rader från VD v11 2023

16 mars, 2023
Text: Teres Gärdin VD JHT
Patriks Combo är en av Jämtland Härjedalens mest anlitade afterski-band.

Nya minnen till kontot tack vare afterski

Jag beskriver ofta hur vi i besöksnäringen inte säljer en fysisk produkt, något som går att ta på. Det här ställer så klart till det när vi ska jämföras med andra näringar. Exempelvis när vi ska påvisa de ekonomiska effekterna av vad vi bidrar med.

– Minnen, vi säljer minnen … Det är vad vi inom besöksnäringen bidrar med, så tänk vad tomt det skulle vara om vi inte fanns. Tänk om det fanns minnesstatistik på ett liknande sätt som att vi mäter gästnätter, då skulle vi förmodligen ges bättre möjligheter att skapa fler sådana via de som sitter på skattkistan.

Nu har sportlovsveckorna precis avslutats och snart kommer min personliga favorit, påsken.

Under dessa veckor som varit och de vi har framför oss är vi många som får minnen tack vare musiken, en härligt bidragande faktor till våra upplevelser. Givetvis genom stora arrangemang som festivaler och konserter, men just i det här fallet vill jag hylla alla de afterski-musiker som fortsätter att fylla på vårt glädjekonto.

Tänk att jag förra veckan glatt sjöng med i Hoojas bananer och kiwis till takten av pjäxstamp. Det är helt klart något speciellt med afterski, den bidrar till helhetsminnen, vill jag tro, till de sportlov i det här fallet som firats. Just i den dal jag befann mig är konceptet anpassat till publiken, det gör att nya minnen skapas både för mig och mina barn, minnen som vi är tacksamma för att musiken bidrar till att ge oss.

 

Så, redan nästa helg eller om det kanske dröjer till påsken för några av oss… stampa i lite extra med pjäxan i golvet, upp med händerna lite högre så hjälps vi åt att hylla våra afterskimusiker.

Skip to content