Teres Gärdin potatis Anne Adsten

Rader från VD v14 2022

5 april, 2022
Text: Teres Gärdin, VD JHT
Teres Gärdin gillar potatis. Foto: Anne Adsten
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Potatislivet berikar och hjärtat leder oss oftast rätt…

Vi håller som bekant på att iordningsställa och inreda vår nya konferens här på JHT. Vid strykbrädan fick jag just rubriken till mina rader. Ja, man kan leja bort att stryka mörkläggningsgardiner eller bygga ihop möbler, säkert måla lister också men det är just variationen i vardagen som jag bara älskar. Ena dagen är inte den andra lik och det är för mig en viktig ingrediens till trivsel. Jag tror dessutom att det berikar hela vårt gäng.

Här på JHT råder det verkligen en prestigelöshet och en stark lagkänsla. Det kan jag beundra hos mina kollegor som i stort sett hundra procent arbetar i sina egna projektbubblor.

Jag har en stor förmån i att arbeta med kollegor som besitter en enorm kompetens, tillsammans skapar vi en stark enhet. Visst, lite olika spetsområden och personligheter, men gemensamt för alla som arbetar hos JHT är att hjärtat hela tiden är med och styr oss rätt. Att tro på den organisation eller det varumärke du arbetar för är jag övertygad om är avgörande för att nå det önskade resultatet.

Vi tror på besöksnäringen och dess betydelse och drivs av att påvisa dess effekt och att vara delaktig i dess utveckling.

Att vara en potatis som passar in lite överallt passar mig, en potatis som dessutom låter hjärtat ibland vara med och guida är mitt recept på god framgång men också ett sätt att vara.

Skip to content