Rickard Hallström JHT

Rickard är ny projektledare på JHT

22 februari, 2022
Text: Rickard Hallström, JHT
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Enligt mig finns inget roligare än att få vara med och utveckla den här fantastiska regionen Jämtland Härjedalen, inte minst med tanke på vår starka besöksnäring. Tankesträckan blev kort när möjligheten dök upp att få jobba som projektledare för JHTs ”Besöksnäringens roll för regional utveckling 2.0” och jag hoppas att vi kommer att hitta många nya utvecklingsvägar framåt.

Jag är född i,  uppväxt i, och hittills alltid trogen Östersund och Jämtland Härjedalen.
Jag kommer senast från Samhall där jag arbetat som områdeschef. Innan dess har jag jobbat som lärare och utbildare under många år och innan dess jobbade jag som Cityledare i Östersund.

Curlingintresse

Mitt stora intresse och engagemang ligger inom curlingen. Jag är i princip ”född” på curlingbanan och har spelat curling i hela mitt liv. De främsta meriterna som spelare är att jag tagit EM-brons för herrar 2006, EM-brons i mixed 2012 och blev 5:a på herr VM 2003. Jag har även coachat en del inom curlingen och har ett Junior-VM guld med bland annat Niklas Edin 2004 samt ett EM guld för damer 2010.

Föreningsliv

Utöver det sportsliga så har jag också engagerat mig i föreningar och sedan fyra år tillbaka är jag tävlingsledare för Storsjöcupen. Under de internationella curlingevenemangen i Östersund som t ex Junior VM 1999, 2008, 2012 och 2017 samt VM för seniors och Mixed dubbel på Östersund Arena 2018 har jag haft olika ledande roller. Idag curlar jag i första hand min dotter som går på curlinggymnasiet i Härnösand.

Fritid

När jag vill njuta av fritiden och Jämtland Härjedalen så åker jag till min stuga som ligger vid Håckrenmagasinet där närheten till sjön och fjällen ger glädje, lugn och ro.

Rickard Hallström, projektledare för Besöksnäringens roll för regional utveckling 2.0

Skip to content