logo-reg-jh-360x100-optz
logo-eu-reg-utv-fond-250x200-optz
Ledbyggare vid Storhogna

Temadag finansiering och rådgivning 10 maj

4 april, 2023
Text: Jonas Herjeby, JHT
Ledbyggare vid Storhogna. Det finns många sätt att utveckla sin verksamhet, men vilket stöd och vilken rådgivning finns att få? Foto: Kenneth Grym

Har du en idé du vill satsa på i ditt besöksnäringsföretag? Vill du veta mer om vilka stöd eller vägar som finns att gå för att utveckla en tjänst eller produkt? Den 10 maj bjuder vi in till en dag med tema finansieringsmöjligheter i Östersund.

Vad

Temadagen genomförs för dig som på något sätt vill utveckla eller förnya något i din verksamhet och vill veta vilka möjligheter som finns till stöd och rådgivning. Under dagen kommer det att hållas föreläsningar och finnas möjlighet att ställa frågor kopplade till hur man kan få finansiell hjälp eller rådgivning för att utveckla en idé, produkt eller tjänst i sin verksamhet. Har du en idé på gång? Ta chansen att ställa dina frågor!

Temadagen genomförs inom JHT:s projekt Besöksnäringens roll för regional utveckling 2.0.

Målgrupp

Verksamheter och företagare inom besöksnäringen, men även turismstrateger/-samordnare samt destinationsföreträdare i Jämtland Härjedalen, som vill ha bättre koll på vilka möjligheter som finns till finansiering, eller som vill inspireras av vilka stöd som går att få.

Anmälan

Lokalen rymmer 15 personer, så det är först till kvarn som gäller. Anmäl dig med namn och företag till Jonas Herjeby, senast 4 maj. Det är kostnadsfritt att delta under dagen och vi bjuder på fika, så meddela eventuella allergier.

Tid och plats

Vi kommer att hålla till hos Almi på Hamngatan 15 i Östersund, den 10 maj kl 09.00 till 12.00.

Program 10 maj

Få koll på din ekonomi och finansiering av ditt företag tillsammans med Almi

Få ökad förståelse för den egna ekonomin tillsammans med finansieringsrådgivare Anders Ingebrand. Anders kommer gå igenom en metod för att öka förståelsen för hur resultat- och balansräkning hänger ihop genom att visualisera din ekonomi. Förbättra företagets lönsamhet, förstå vilka eventuella risker/utmaningar ditt företag står inför och få bättre koll på ditt ekonomiska nuläge. Anders kommer även berätta om Almis finansieringslösningar som bidrar till företagets utveckling.

Leader Grogrund kan stötta din idé som också utvecklar landsbygden

Ingrid Hedlund berättar om hur Leader kan ge stöd till idéer och lokala initiativ som bidrar till att utveckla en attraktiv landsbygd, både till enskilda verksamheter, föreningar och större projekt.

Vilken hjälp kan Handelsbanken ge dig och ditt företag?

Hans Albert Lindgren berättar mer om hur de kan hjälpa till och vad du behöver veta innan du går till banken.

Välkomna!

Skip to content