Copperhill Mountain Lodge

Save the date: TURISMDAGEN JÄMTLAND HÄRJEDALEN 19 OKTOBER 2023

29 mars, 2023
Text: Anne Adsten, JHT
Foto: Copperhill Mountain Lodge, Åre.

En dag för att uppmärksamma besöksnäringen och dess betydelse för Jämtland Härjedalen. Till hösten arrangerar Jämtland Härjedalen Turism den tredje Turismdagen och i år håller vi till på Copperhill Mountain Lodge. Planen är att vi arrangerar dagen vart annat år i Östersund och ute i våra övriga destinationer. Eftersom Åre Destination fick priset Årets Turismföretagare 2022 så väljer vi i år att arrangera dagen i Åre.

Programmet kommer att bestå av föreläsningar i aktuella ämnen för turismnäringen i Jämtland Härjedalen och meddelas efter hand. Vi öppnar dock redan nu för möjligheten att anmäla sig och boka rum till specialpris.

OM TURISMDAGEN JÄMTLAND HÄRJEDALEN

Turismdagen består av en gemensam lunch, en eftermiddag med seminarier och middag med utdelning av priset Årets Turismföretagare 2023. Vi fokuserar på det fysiska mötet inför Turismdagen Jämtland Härjedalen 2023.

Programmet kommer att bestå av föreläsningar i aktuella ämnen för turismnäringen i Jämtland Härjedalen och meddelas efter hand. Vi öppnar dock redan nu för möjligheten att anmäla sig och boka rum till specialpris.

Datum & tid

19 oktober 2023. Dagsprogram: 11.00-16.30 inklusive lunch. Middag med prisutdelning från 18.00 inkl bubbelmingel. Deltagare kan välja att delta i dagsprogrammet och/eller kvällsarrangemang med middag och prisutdelning.

Plats

Copperhill Mountain Lodge i Åre Björnen.

För vem

Vi välkomnar samtliga intresserade aktörer inom besöksnäringen i Jämtland Härjedalen. Destinationer, turistinformationer, organisationer, turismföretagare, företagare som är helt eller delvis beroende av turismnäringen, beslutsfattare, politiker, projektadministratörer och studenter.

Priser

Dagkonferens: 260 sek inkl moms (inkluderar program, lunch och fika).

Trerätters middag i The Coppermine, exkl dryck: 600 sek inkl moms.

Avbokning senare än 5:e oktober 2023 debiteras.

Anmälan

  • Ange deltagarnamn och organisation.
  • Dagkonferens (inkl ev kostpreferenser)
  • Middag (inkl ev kostpreferenser)
  • Ange även faktureringsadress (gärna inklusive mail-adress för fakturering).

Senast 5:e oktober 2023 till info(at)jht.se. Först till kvarn-principen gäller. Max 85 platser.

Boka rum till specialpris direkt hos Copperhill Mountain Lodge

Deltagare kan boka rum via mailadressen: reservations@copperhill.se
Ange koden: “Turismdagen JHT 2023″
Välj mellan följande rumstyper och ange namn för samtliga deltagare/rum i samband med mailbokningen:
Bronze dubbelrum 1550 sek
Copper 4 bäddsrum 1995 sek
Brass 8 bäddsrum 2400 sek

************

ÅRETS TURISMFÖRETAGARE 2023

Nominering via mail till Jämtland Härjedalen Turism

Bifoga: Namn på organisationen som nomineras, huvudperson/-er, websida och adress, nomineringstext om varför just den organisationen är värd att vinna Årets Turismföretagare för insatser 2022. Senast 15e september 2023.

Kriterier

Jämtland Härjedalen Turism delar ut priset ”Årets turismföretagare” till ett företag/organisation inom besöksnäringen som med stöd av ett tydligt hållbarhetsarbete (ekonomiskt, socialt och ekologiskt) nått betydande marknadsframgångar och/eller tagit andra avgörande steg i sitt utvecklingsarbete. Företaget/organisationen ska också vara ansvarstagande, inte minst inom den egna destinationen och regionen samt lönsamt.

Finalist utses i samband med Turismdagen 2023.

Pristagaren vinner stipendier för vidare studier samt blandad forskning, och utgör Jämtland Härjedalens nominering till det nationella Stora Turismpriset 2024.

Vinnare delges inför Turismdagen. Officiell prisutdelning sker på Turismdagen. Pristagaren vinner ära och berömmelse samt får deltagande vid Turismdagen för två personer.

Jury: JHT och Etour.

Skip to content