logo-reg-jh-360x100-optz
logo-eu-reg-utv-fond-250x200-optz
Jämtlandsmodellen, gastronomi, Bua. Foto: Aloq

Slutkonferens för projektet Besöksnäringens roll för regional utveckling 29 augusti

7 juni, 2023
Text: Jonas Herjeby, Jämtland Härjedalen Turism
Foto: Aloq

I höst avslutas projektet Besöksnäringens roll för regional utveckling 2.0 och för att summera bjuder vi in till slutkonferens den 29 augusti, med visning av nya Geoparken Indalsälven. Vi får också en föreläsning av Trolska skogen om hur de byggt upp sitt koncept och samarbetar med andra besöksnäringsaktörer.

Vad?

Projektet Besöksnäringens roll för regional utveckling 2.0 har pågått sedan januari 2021 och nu i höst är det dags att knyta ihop säcken och avsluta. Vi vill därför bjuda in till en slutkonferens där vi sammanfattar projektet och vad som har gjorts.

För vem?

Slutkonferensen är öppen för besöksnäringsaktörer, turismstrateger/-samordnare, samt destinationsföreträdare i Jämtland Härjedalen.

När och var?

Den 29 augusti kommer vi gemensamt att åka till Hammarstrand i chartrad buss. Avresa från Östersund med buss kl. 08.00, återkomst ca kl. 17.00.

Program

08.00 Avresa från Stortorget i Östersund med gemensam buss

ca 09.30 Ankomst Döda fallet och guidad visning av den nya Geopark Indalsälven

ca 11.00 Avresa mot Hotell Hammarstrand

11.30 Gemensam lunch på hotellet

12.30 Eftermiddagspass med konferens och inspirerande föreläsningar

Helena Brusell, som driver Trolska skogen som ligger vid Mellanfjärden mitt emellan Sundsvall och Härnösand, berättar om hur de har byggt upp sitt koncept och hur de samarbetar med andra besöksnäringsaktörer som boenden och restauranger, kommunen och destinationsorganisationer för att paketera upplevelsen och för att kunna fortsätta utvecklas.

Vi kommer också att presentera projektet Besöksnäringens roll för regional utveckling 2.0 och vad vi har gjort under projektperioden.

15.30 Bussen går tillbaka till Östersund, ankomst ca 17.00

Anmälan

Anmälan görs till Jonas Herjeby med namn och företag, senast 21 augusti . Meddela eventuella allergier eller matpreferenser. Det är kostnadsfritt att delta, men det är begränsat med platser.

Välkomna!

Skip to content