Stina Stein topptur

Stina är ny medarbetare på JHT

31 januari, 2022
Text: Stina Stein, JHT
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

-Jag har arbetat inom turism och besöksnäring i många år och upplevt svårigheterna för besökare att ta sig mellan våra attraktioner och resmål. Att få chansen att vara en del i ett samarbete mellan Jämtland Härjedalen och Trøndelag via JHTs projekt Welcome, för att förbättra tillgängligheten och attraktionen till våra regioner är en spännande, utmanande och viktig uppgift. Jag tror även att samarbeten mellan gränserna är viktigt och avgörande för att få bästa möjliga synergieffekt och resultat till att öka besök från den internationella marknaden.

Stina Stein

Älskar friluftslivet

Från början är jag uppvuxen på Frösön och i Oviksfjällen där vi haft stuga sedan 70-talet. Under mitt vuxna liv har jag bott i Sundsvall i 15 år och arbetade då på Björk & Boström Sportresor. Men så lockade Jämtlands natur och närheten till fjällen mig tillbaka 2013. I tre år arbetade jag som projektledare för Östersund Convention Bureau och sedan för Destination Östersund. Idag arbetar jag 40% i ”Welcome!”-projektet för JHT och resterande 60% på Destination Östersund med Möten & Evenemang och Marknad & Kommunikation.

I min ungdom var fotbollen i Frösö IF viktigast, numera har fotbollen bytts ut till paddel- och golfspel. Friluftslivet har alltid varit en stor del av min fritid och det är en självklar syssla som ger mig kraft och energi. Att ta på sig skidor med stighudar och bestiga någon liten topp för att sedan ta det där åket, där ingen annan har tagit en enda sväng före mig, är ren lycka!
En fjälltur med några kilometer i benen, en brasa, god mat och en vacker plats att sätta upp tältet på, ger för mig samma lyckokänsla. Och jag har även en speciell kärlek till havet genom många år av segling med familjen.

Jag har två vuxna söner som bor i Trondheim och en särbo i Sundsvall.

Stina Stein

Skip to content