Lina Wiklund turismprogrammet 2019 JHT Praktikant

Storuman-vibbar på JHT

14 oktober, 2019
Text: Lina Wiklund, praktikant hos JHT
Praktikanten hos JHT hösten 2019 heter Lina Wiklund och kommer från Storuman.

Tjaba, Tjena, Hallå!

Mitt namn är Lina Wiklund och jag kommer att finnas på JHT fram till 13e december som praktikant från Mittuniversitetet där jag pluggar till att bli turism- och destinationsutvecklare.

Ursprungligen kommer jag från Storuman i Västerbotten. Vad har jag tagit med mig därifrån?

  • Dålig humor
  • En kärlek för fjäll och skog
  • En jäkla envishet
  • Nyfikenhet
  • En massa skratt och glädje i form av en 24-åring

Som ni ser på det ofantligt luddiga och breda programmet jag går så tänker jag landa inom besöksnäringens värld på något sätt i framtiden. Finns det något bättre sätt att undersöka näringens alla hörn än från JHT? Tror inte det. Så det är lite därför jag valt att köra på JHT som det stället jag kör min praktik på. Jag vill ha en större insyn i deras verksamhet och vad de gör samtidigt som jag lär känna den framtida besöksnäringen som jag vill jobba inom. Vart min plats inom besöksnäringen kommer vara inom ett år när jag tar examen det är osett än. Jag ändrar riktningen jag vill gå varje dag. Men det jag vet är att jag blir kvar i Jämtland Härjedalen. Västerbotten får allt klara sig utan mig några år till.

Hoppas jag får turen att träffa några av er under mina veckor med JHT!

Vänliga hälsningar

Lina Wiklund

PS. Bilden är från när jag gör två av mina favoritsaker, vara i stugan och se på när andra gör grovjobbet.

PPS. Hoppas alla förstår att en del av ovanstående PS var skämt. Jag höll faktiskt i stegen vid ett tillfälle.

Lina kommer framförallt att jobba med Mats Forslund, VD för JHT och Robert Pettersson, programansvarig för Turism- och destinationsutveckling i projektet Besöksnäringens roll för regional utveckling under sin praktikperiod hos JHT.

Mail till Lina Wiklund

Skip to content