logo-reg-jh-360x100-optz
logo-eu-reg-utv-fond-250x200-optz
Fishing

Rådgivning för besöksnäringen med Region Jämtland Härjedalen 7 juni 2023

16 maj, 2023
Text: Jonas Herjeby, Jämtland Härjedalen Turism
Lär dig mer om vilka typer av stöd och rådgivning du och din verksamhet kan få via Region Jämtland Härjedalen. Foto: Sandra Lee Pettersson

Den 7 juni kommer vi tillsammans med Region Jämtland Härjedalen genomföra en dag på temat finansiering och rådgivning med information om vilka möjligheter till stöd som finns att få från regionen. Har du en idé du vill satsa på i ditt besöksnäringsföretag? Vill du veta mer om vilka stöd eller vägar som finns att gå för att utveckla en tjänst eller produkt?

Vad

Temadagen riktar sig till dig som på något sätt vill utveckla eller förnya något i din verksamhet och vill veta vilka möjligheter som finns till stöd och rådgivning. Under dagen kommer Region Jämtland Härjedalen berätta om vilka stöd- och rådgivningsmöjligheter som finns via dem.

Temadagen genomförs inom JHT:s projekt Besöksnäringens roll för regional utveckling 2.0.

Målgrupp

Verksamheter och företagare inom besöksnäringen, men även turismstrateger/-samordnare samt destinationsföreträdare i Jämtland Härjedalen, som vill ha bättre koll på vilka möjligheter som finns till finansiering, eller som vill inspireras av vilka stöd som går att få.

Tid och plats

7 juni, kl 09.30 – 12.00. Det finns möjlighet att delta både på plats hos Jämtland Härjedalen Turism, Rådhusgatan 44 Östersund, eller digitalt via Zoom. Det är kostnadsfritt att delta under dagen och vi bjuder på lunch för dem som deltar på plats, så meddela allergier eller matpreferenser.

Anmäl dig med namn och företag till Jonas Herjeby, senast 1 juni. Meddela om ni deltar på plats eller digitalt.

Program

Region Jämtland Härjedalen berättar om vilka typer av stöd och rådgivning de kan ge till besöksnäringsaktörer. Vi kommer att få information om bland annat timbanken, företags- och projektstöd, samt vilka stöd som finns för kulturskapare och arrangörer.

För er som deltar på plats och som vill stanna kvar efter lunch finns möjlighet till fördjupat information om de olika stöden och lite ansökningsverkstad med Linda Forss från regionen.

Välkommen!

Skip to content