Johan Hansson Sandra Lee Petersson

Till minne av Johan Hansson

9 januari, 2019
Text: Mats Forslund
Foto: Sandra Lee Pettersson
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email
JHT:s mångårige medarbetare Johan Hansson somnade in strax före jul efter en lång tids sjukdom. För drygt två år sedan insjuknade Johan i kronisk leukemi och har sedan dess genomgått en tuff resa med behandlingar i olika steg. Till slut så orkade han inte längre.

JohanHanssonEmilHilmaStorsjönFotoSandraLP
Emil, Hilda och Johan vid Storsjöns strand.

Johan är saknad av många skäl. Främst för den människa han var men också för hans sköna sätt att betrakta saker, ofta med viss distans och humor. En höjdare var alltid när han förde anteckningar på våra kontorsmöten i form av karikatyrer. Det blev ofta en skön feedback inbakad i hans dokumentation. En annan förmåga hos Johan var att med stort hjärta beskriva både karaktärer och företeelser  i vardagen i våra bygder, under rubriken ”rural hipness”, utan ett ont ord.
Johans uppdrag var webutveckling och inom det området låg han alltid långt framme i att fånga upp vad som var på gång och i att omsätta det i vårt arbete.

JohanHanssonVandrarmedHilmaFotoSandraLP
Johan och dottern Hilda.

Johan efterlämnar hustrun Sandra och fyraåriga Hilda samt sin nu vuxne son Emil. Johan blev 46 år och begravningen sker fredag 18 januari 2019 i Hackås kyrka där undertecknad kommer att närvara för att hedra Johans minne.

Mats Forslund
VD JHT
Skip to content