Tina Lindman VD Lofsdalen foto Emma Edejern

Tina är ny VD i Lofsdalen

21 november, 2023
Text: Tina Lindman, VD Destination Lofsdalen
Tina Lindman är ny VD för Destination Lofsdalen. Foto: Emma Edejern

I mitten av juli 2023 tillträdde jag som ny VD för Destination Lofsdalen. Jag har dessförinnan framför allt bott i Sundsvall i 24 år och arbetat med marknadsföring inom hotell, konferens och nöje men även i drift som receptionschef. Äntligen har jag nu satt mig ner för att skriva, men kanske blev det mer om vad jag tycker är viktigt; service, värdskap och förståelse för gästen, än om mig själv.

Tina Lindman Destination Lofsdalen september 2023
Tina Lindman är VD för Destination Lofsdalen. Foto: Johan Ericson

Lofsdalen är en fantastisk plats att leva på och att få marknadsföra

Jag har alltid tyckt om att vistas i fjällen, både sommar och vinter. När jag blev erbjuden den här tjänsten och fick chansen att flytta till Lofsdalen kände jag att nu är det dags att ändra inriktning i livet. Den livskvalitet som Lofsdalen erbjuder är fantastisk att leva i till vardags men också att marknadsföra. Mitt mål är att fler ska få njuta av och uppleva Lofsdalen och de satsningar som görs i området. Lofsdalen levererar, det står klart sedan Lofsdalen vunnit pris som bästa fjälldestination på Grand Travel Award tidigare i år, så mina kollegor och min företrädare har gjort ett toppenjobb.

Vill ge fler möjligheten att upptäcka Lofsdalens alla säsonger

Jag vill öka beläggningen genom att få fler att upptäcka säsongerna mellan högsäsongerna, det finns så många fler fina veckor. Hösten är alldeles fantastisk i fjällen och vårvintern kan bjuda på de allra bästa dagarna, det vet ju vi alla som bor här. Jag vill att fler ska upptäcka friheten och stillheten på fjället som jag själv älskar, utmana sig själv i Lofsdalens alla cykelbanor, grilla en nyfångad röding eller öring över elden, känna farten under skidorna både i längdspåret och pisten och mycket mer.

Gillar att få våra gäster att känna sig välkomna

Vintern har börjat tidigt i år och naturen med snötyngda granar i november är som en sagovärld i en Disney-film. Jag njuter av mina skidturer och tänker på alla som inte får uppleva det här och hur vi som arbetar med turism i Jämtland har naturen runt hörnet och lever i en verklighet som många andra bara har chansen att uppleva under sin semestervecka.
Just därför, att de ofta bara stannar hos oss några dagar eller en vecka, blir den tiden så viktig och vi måste leverera medan de är här. Vecka efter vecka. Vara personlig, se varje gäst som en individ och inte en i mängden, lyssna. Se, le och säga hej till alla, det gillar jag.

Jag ser fram emot min första vintersäsong i Lofsdalen!
Skip to content