uppdaterad sajt jht.se 2018

Uppdaterad hemsida för Jämtland Härjedalen Turism

22 augusti, 2018
Text: Jämtland Härjedalen Turism
Gänget som uppdaterat JHT-sajten i sommar. Foto: Lennart Adsten

Under sommaren har JHT haft hjälp av Daniel Janhagen för en uppdatering av sajten jht.se. Nuvarande version svarar bättre upp mot de tre verksamhetsområden som arbetats fram för JHT under det senaste året. Och ska göra det lätt att hitta till information av nytta för besöksnäringen i Jämtland Härjedalen, media, beslutsfattare, studenter med flera.

Den uppdaterade sidan har medvetna likheter med inspirationssajten AdventureSweden.com även om den har ett eget uttryck.

Fem huvudsidor: Nyheter, Om oss, Projekt, Medlemmar och Fakta&Statistik, med ankarlänkar gör det lätt att navigera på sidan tillsammans med möjligheten att klicka vidare till ett av de tre verksamhetsområdena via öppningssidan och från “Om oss”-sidan.

Med uppdateringen så är all gästinformation bortskalad utifrån JHTs nya verksamhetsinriktning och innehållet är i möjligaste mån riktat till läsare inom eller intresserade av besöksnäringen i Jämtland Härjedalen.

Till sin hjälp för överflyttning av material till det uppdaterade formatet har Daniel haft Colin Wasell och Ante Adsten. Anne Adsten har funnits med i gruppen för diskussioner kring innehåll och textproduktion.

Längst ned på varje sida finns en sökfunktion och direktlänkar till JHTs Pressrum samt till inspirationssajten Adventuresweden.com.

Mer information: Anne Adsten, JHT

 

Skip to content