logo-reg-jh-360x100-optz
logo-interreg-360x100-optz
Webinar Visit Sweden Welcome!

Webinar med Visit Sweden för brittiska turoperatörer

8 september, 2020
Text: Karin G Grahnlöf, JHT

Sweden Sessions är ett nytt sätt att skapa affärer skapat utifrån rådande omständigheter. Tack vare Jämtland Härjedalen Turism och Trøndelag Reiselivs Interregprojekt Welcome! har JHT ett samarbete med Visit Sweden i en serie webinarier där internationella turoperatörer kan träffa säljare från regionen, och för att skapa intresse för regionen.

I dessa annorlunda tider hittar vi nya vägar att skapa möten mellan internationella köpare och säljare samt bygga intresse för vår plats inför framtida resor. I Jämtland Härjedalen Turisms partnerskap med Visit Sweden arrangerade vi därför ett webinar för brittiska turoperatörer/aktörer i juni 2020 där vi i bild och film visade vår fantastiska miljö. Vi hade även partners i Östersund och Åre med som också presenterade reseanledningar lokalt.

Denna typ av webinar har genomförts under våren och sommaren och glädjande så har vårt inslag skapat mycket högt genomslag och spridning i nätverken då de delats vidare och presenterats i olika kanaler.

Under hösten fortsätter vi att uppsöka nya samarbeten för affärer och hålla kontakten med tidigare partners, främst på våra prioriterade marknader UK, Danmark och Tyskland. Aktiviteterna sker genom den pågående satsningen Welcome!, där Jämtland Härjedalen Turism och Tröndelag Reiseliv tillsammans med näringen samarbetar för fler internationella gäster till vårt område.

Webinaret finns att se här

 

Skip to content