logo-reg-jh-360x100-optz
logo-eu-reg-utv-fond-250x200-optz
Utomhusmatlagning

Arena för naturturismaktörer 1 juni 2023

16 maj, 2023
Text: Jonas Herjeby, Jämtland Härjedalen Turism
Upplevelser och aktiviteter ute i naturen är en viktig del av besöksnäringen i Jämtland Härjedalen. Foto: Tina Stafrén

Den 1 juni bjuder vi in naturturismaktörer för att knyta nya kontakter och utbyta erfarenheter. Det går att delta både på plats och digitalt.

Bakgrund

I inventeringen som gjordes inom projektet Besöksnäringens roll för regional utveckling 2.0 kunde vi se att många aktörer efterfrågade fler möjligheter att träffas och utbyta erfarenheter och lära av varandra. Att knyta nya kontakter skapar både ny kunskap och nya möjligheter till samarbeten och paketeringar av upplevelser. Vi har också under projektets tidigare träffar och temadagar märkt att deltagarna uppskattat att kunna prata med andra som har liknande idéer eller utmaningar.

Syfte med träffen

Att träffas för knyta kontakter och att se om det finns ett intresse av fortsatt nätverkande bland regionens naturturismaktörer och vilka möjligheter som i så fall finns.

Program

Vi på JHT kommer att informera om oss och vår roll i besöksnäringen i Jämtland Härjedalen. Vi vill gärna under träffen också höra om vilka frågor ni aktörer har och prata om hur ett nätverk kan se ut framöver.

För vem?

Aktörer inom naturturism i Jämtland Härjedalen, som exempelvis guider, aktivitetsföretag eller andra som erbjuder någon form av aktivitet i naturen.

Tid och plats

1 juni, kl 10.00 – 12.00. Det finns möjlighet att delta både på plats hos Jämtland Härjedalen Turism, Rådhusgatan 44 Östersund, eller digitalt via Zoom.

Anmäl dig med namn och företag till Jonas Herjeby, senast 29 maj. Meddela om ni deltar på plats eller digitalt.

Välkommen!

Skip to content