Flugfiske Lars Häreblad

Fisketurism-dag med Per Jobs

23 juni, 2019
Text: Anne Adsten, JHT
Flugfiske i Jämtland Härjedalen. Foto: Lars Häreblad
Share on twitter
Share on facebook
Share on google
Share on linkedin
Share on email

Per Jobs erbjuder hållbara fiskeäventyr via sitt företag Fish Your Dream framförallt i Norrbotten och Västerbotten. Under Fisketurism-dagen berättar han om sin resa med att göra sin hobby till sitt arbete. Efter inspirationsdelen kommer en del då Per tittar på deltagarnas i förväg inskickade frågor och eventuella problem för att t ex hitta rätt marknad för den produkt man själv har, internationell marknad, krav från olika målgrupper, hur man når ut med sin produkt: kundkommunikation och marknadsföring, webb, digitalt content, samarbeten kring media, värdskap, återförsäljare, produktutveckling, prissättning och strategiska frågor. Fokus kommer att ligga på lönsamhet och hållbarhet och hur man bättre kommunicerar det via produkter och presentationer på nätet.

Därefter finns även möjlighet till individuell coachning med Per Jobs i 30 min per företag/organisation. Först till kvarn gäller då det finns plats för max 15 företag i den inledande delen och för individuell coachning till fyra aktörer.

OBS. PÅ GRUND AV FÖR FÅ ANMÄLDA STÄLLS FISKETURISM-DAGEN IN. FORTSATT MÖJLIGT ATT ANMÄLA SIG TILL NATURTURISM-DAGEN MED PER JOBS I ÖSTERSUND 2A OKT.

Datum: tisdag 1 oktober 2019

Plats: Strömsunds Folkets Hus

Pris: 295 sek inkl moms

Program

9.30 Kaffe och smörgås.

10.00 Per Jobs berättar om sin resa som fisketurism-entreprenör och delar med sig av lärdomar han tagit med sig som företagare.

11.00 Genomgång/diskussion kring inskickade frågeställningar i plenum/allmänna frågor.

12.00 Lunch (på egen bekostnad)

13.00 Fortsatt diskussion/genomgång av inskickade frågeställningar.

14.00 – 16.00 Möjlighet att boka individuell coachning för det egna företaget/organisationen i 30 min per företag/organisation. Först till kvarn!

Anmälan:

Boka din plats senast 13 september 2019 via Anne Adsten, JHT

Ange vid anmälan vad du helst önskar att Per Jobs tar upp (funderingar, eller egna erfarenheter) samt web-adress till ditt företag/din organisation.

Ange även om du önskar individuell coachning i en halvtimme mellan 14.00 och 16.00 (möjlighet kommer att finnas för dem som önskar att jobba/diskutera i ett angränsande rum under väntetiden.

Fisketurism-dagen genomförs inom JHTs projekt Den digitala transformationen. Läs mer om projektet här