Filma med mobilkamera

Höstprogram 2021: Filma med mobilen (Adeprimo)

7 juli, 2021
Text: Johanna Thofelt, Adeprimo & Anne Adsten, JHT

Under utbildningen kommer du att få jobba praktiskt med din mobil och med hur du ska tänka innan, under och efter filmning. Vi går igenom verktyg för att klippa film och lägga in texter. Tillsammans tittar vi på olika case med filmer som enbart filmats med mobil och hur du kan skapa liknande innehåll. För att göra utbildningen mer effektiv så är detta tillfälle utformat utifrån Iphone. Vissa moment är liknande i Android, men kursen utgår ifrån Iphone. Därav är du naturligtvis välkommen att delta även med Android, men ta med dig att alla exempel utgår ifrån hur det ser ut via Iphone.

UNDER 1,5 TIMME KOMMER VI ATT GÅ IGENOM

  • Så skapar du en Story board
  • Hur du filmar med mobilen (Iphone)
  • Filmklippning direkt i mobilen (Iphone)
  • Format

DATUM & TID

Onsdag 24 november 2021 kl 8.30-10.00.

Kursen är utformad för besöksnäringen i Jämtland Härjedalen och sker digitalt. Länk distribueras till deltagare som anmält sig via länk senast dagen innan före kl 12.00.

Kursavgift: Gratis

ANMÄLAN

Anmälningar till de kortare höstföreläsningarna sker endast via denna länk

Sista anmälningsdag för Filma med mobilen med Adeprimo är 23 november 2021 kl 12.oo.

Se även övriga kurser i Höstprogrammet 2021 för Den digitala transformationen.

UTBILDARE

JOHANNA THOFELT, DIGITAL STRATEG HOS ADEPRIMO

Johanna arbetar som kommunikatör och digital strateg med fokus på sociala medier. Hon startade sin karriär på den mytomspunna byrån Studio Total i Stockholm, för att sedsn lära av de främsta i NYC till att nu jobba för Adeprimo där hon utbildar företag inom digital kommunikation och framförallt sociala medier. Hon har examen från Hyper Island och har tagit fram strategier inom sociala media för bl a Adidas women, Medley Sverige och Engcon. Hon har ett stort nätverk både nationellt och internationellt tack vare Hyper Island och tidigare arbetsplatser samt att facebookgrupper numera gör att ens nätverk sträcker sig världen runt. Med 9 års erfarenhet och med ett brinnande intresse för kommunikation och trender så är utbildningar något som hon ser som ett naturligt led i hennes egna driv för att möjliggöra att fler når och ut och syns.

KONTAKT

Mer information om projektet ”Den digitala transformationen” som genomförs tack vare Region Jämtland Härjedalen och EUs Regionala Utvecklingsfond och utbildningen: Anne Adsten, JHT

 

Skip to content