Filma med mobilkamera

Höstprogram 2021: Filma med mobilen (Always on Media)

7 juli, 2021
Text: Lars Frank, Always on Media och Anne Adsten, JHT

Målet med föreläsningen är att ge deltagarna modet att göra egna försök och förstå grundprinciperna i att göra korta egna filmer för att marknadsföra sin verksamhet via sociala media. Kursen utgår ifrån Iphone i huvudsak. Android-användare kan självklart delta i kursen eftersom principer kring att filma med mobilen är desamma. Men med förbehållet att funktioner som visas kan ha annan placering/andra namn för Android.

Kursinnehåll

  • Planering av råmaterial, story, klippning, lansering.
  • Tips på lämpliga film-appar

DATUM & TID

Onsdag 17 november 2021 kl 8.30-10.30.

Kursen är utformad för besöksnäringen i Jämtland Härjedalen och sker digitalt. Länk distribueras till deltagare som anmält sig via länk senast dagen innan före kl 12.00.

Kursavgift: Gratis!

ANMÄLAN

Anmälningar till de kortare höstföreläsningarna sker endast via denna länk

Sista anmälningsdag för Filma med mobilen med Always on Media är 16 november 2021 kl 12.oo.

Se även övriga kurser i Höstprogrammet 2021 för Den digitala transformationen.

UTBILDARE

Always On Media grundades 2019 av Per Boström, Lars Frank och Frida Åhlén, med kontor i Östersund och Stockholm. Företagets ledord är att historier berättas bättre med underbyggd data. Våra konsulter är certifierade inom Google Ads och Google Analytics. För oss är det viktigt att alltid hålla oss uppdaterade och ligga i framkant kring de senaste uppdateringarna i branschen. Always on Media har ett nära samarbete med Sara Rönne, OffPist Management, och kommer att samarbeta för att leverera kurser till Jämtland Härjedalens projekt Den digitala transformationen samt Sara Gärdegård som bl a driver sajten Upptäck Jämtland.

KONTAKT

Mer information om projektet ”Den digitala transformationen” som genomförs tack vare Region Jämtland Härjedalen och EUs Regionala Utvecklingsfond och utbildningen: Anne Adsten, JHT

Skip to content