facebooksida JHT

Höstprogram 2021: Fördjupad facebook-kurs

7 juli, 2021
Text: Johanna Thofelt, Adeprimo & Anne Adsten, JHT
facebooksida JHT
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Under denna utbildning med Adeprimo kommer vi att gå igenom Creator Studio som gör det enklare att planera och schemalägga ditt arbete på Facebook. Vi kommer även att gå igenom annonsering. Annonsering på Facebook har oändliga möjligheter men vi kommer att fokusera på grundnivån så att du vågar och känner dig trygg med att börja annonsera och därmed nå ut till fler potentiella gäster.

Deltagarna ska efter utbildningen ha fått inspiration och nya kunskaper, men framförallt uppleva att de lärt sig genom praktiskt genomförande av att följt med i deras egna app under kurstillfället.

UNDER 1,5 TIMME KOMMER VI ATT GÅ IGENOM

  • Schemaläggning via Creator Studio
  • Annonsering via facebooks egna verktyg
  • Hygienfaktorer för din facebook-sida

DATUM & TID

Onsdag 27 oktober 2021, kl 8.30-10.00.

Kursen är gratis för besöksnäringen i Jämtland Härjedalen och sker digitalt. Länk distribueras till deltagare som anmält sig via länk senast dagen innan före kl 12.00.

ANMÄLAN

Anmälningar till de kortare höstföreläsningarna sker endast via denna länk

Sista anmälningsdag för facebook-kursen med Adeprimo är tisdag 26 oktober kl 12.oo.

Se även övriga kurser i Höstprogrammet 2021 för Den digitala transformationen.

UTBILDARE

JOHANNA THOFELT, DIGITAL STRATEG HOS ADEPRIMO

Johanna arbetar som kommunikatör och digital strateg med fokus på sociala medier. Hon startade sin karriär på den mytomspunna byrån Studio Total i Stockholm, för att sedsn lära av de främsta i NYC till att nu jobba för Adeprimo där hon utbildar företag inom digital kommunikation och framförallt sociala medier. Hon har examen från Hyper Island och har tagit fram strategier inom sociala media för bl a Adidas women, Medley Sverige och Engcon. Hon har ett stort nätverk både nationellt och internationellt tack vare Hyper Island och tidigare arbetsplatser samt att facebookgrupper numera gör att ens nätverk sträcker sig världen runt. Med 9 års erfarenhet och med ett brinnande intresse för kommunikation och trender så är utbildningar något som hon ser som ett naturligt led i hennes egna driv för att möjliggöra att fler når och ut och syns.

KONTAKT

Mer information om projektet ”Den digitala transformationen” som genomförs tack vare Region Jämtland Härjedalen och EUs Regionala Utvecklingsfond och utbildningen: Anne Adsten, JHT

Skip to content