Instagram Adventure Sweden

Höstprogram 2021: Fördjupad Instagramkurs

7 juli, 2021
Text: Johanna Thofelt, Adeprimo och Anne Adsten, JHT
Instagram Adventure Sweden
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Under 1,5 timme kommer vi att gå igenom de olika funktionerna och inställningarna som är tillgängliga i Instagram med hjälp av Johanna Thofelt från Adeprimo. Hur du jobbar praktiskt med plattformen, men även vad som är ”Best Practice”. Instagram-appen skiljer sig lite beroende på vilken telefon du har. I den här kursen kommer vi att utgå från en Iphone, men du kan absolut ha en android för att delta.

Deltagarna ska efter utbildningen fått inspiration och nya kunskaper, men framförallt uppleva att de lärt sig genom praktiskt genomförande av att följt med i deras egna app under kurstillfället.

Under 1,5 timme kommer vi att gå igenom

  • Skillnaden på kontoinställningar
  • Reels
  • Guider
  • Annonsering
  • Genomgång av funktioner

Datum & Tid

Torsdag 28 oktober 2021, kl 8.30-10.00.

Kursen är gratis för besöksnäringen i Jämtland Härjedalen och sker digitalt. Länk distribueras till deltagare som anmält sig via länk senast dagen innan före kl 12.00.

Anmälan

Anmälningar till de kortare höstföreläsningarna sker endast via denna länk

Sista anmälningsdag för Instagram-kursen med Adeprimo är onsdag 27 oktober 2021 kl 12.oo.

Se även övriga kurser i Höstprogrammet 2021 för Den digitala transformationen.

UTBILDARE

JOHANNA THOFELT, DIGITAL STRATEG HOS ADEPRIMO

Johanna arbetar som kommunikatör och digital strateg med fokus på sociala medier. Hon startade sin karriär på den mytomspunna byrån Studio Total i Stockholm, för att sedsn lära av de främsta i NYC till att nu jobba för Adeprimo där hon utbildar företag inom digital kommunikation och framförallt sociala medier. Hon har examen från Hyper Island och har tagit fram strategier inom sociala media för bl a Adidas women, Medley Sverige och Engcon. Hon har ett stort nätverk både nationellt och internationellt tack vare Hyper Island och tidigare arbetsplatser samt att facebookgrupper numera gör att ens nätverk sträcker sig världen runt. Med 9 års erfarenhet och med ett brinnande intresse för kommunikation och trender så är utbildningar något som hon ser som ett naturligt led i hennes egna driv för att möjliggöra att fler når och ut och syns.

KONTAKT

Mer information om projektet ”Den digitala transformationen” som genomförs tack vare Region Jämtland Härjedalen och EUs Regionala Utvecklingsfond och utbildningen: Anne Adsten, JHT

 

 

Skip to content