Vandring Gröndalen Pyramiderna Frits Meyst

Inbjudan: Workshop – Organisering av vandringsleder

14 december, 2022
Text: Andreas Edholm och Johan Ericson, JHT
Vandring genom Gröndalen. Foto: Frits Meyst för National Geographic Traveler

Syftet med workshopen den 23 januari 2023 är att informera och öka kunskapen om projektet, som handlar om nationella ramverket och organisering av vandringsleder, vilket kommer att vara en förutsättning för att erhålla framtida medel för ledutveckling.

Tid

23 januari kl 13-16. Plats meddelas senare.

Inbjudna

Ledsamordnare, ledansvariga, ledförvaltare och kontaktpersoner för leder. 

Agenda

  • 13:00. Information om projektet. Nuläge: Vad har vi gjort? Vad gör vi nu? Andreas Edholm och Johan Ericson.
  • 13:30. Lisa Diehl på Naturvårdsverket berättar om tankarna kring utlysningarna när det gäller organisering av vandringsleder och det Nationella ramverket.
  • 14:00. Johan Engström från Visit Dalarna berättar om deras erfarenheter och insikter när det gäller deras projekt kring nationella ramverket.
  • 15:00 Paus och fika
  • 15:15 Avslutande diskussion och frågor.
  • 16:00 Avslut

Vi hoppas att så många möjligt kan vara med på dagen och ta del av hur framtiden av organiseringen kring vandringsleder kommer att se ut.

Anmälan

Anmäl ditt intresse senast 16 januari 2023, via e-post om ni vill delta digitalt eller på plats i Östersund, så vet vi hur många vi blir och kan anpassa lokal och kaffe.

Kontakt

Andreas Edholm & Johan Ericson, Projektledare

 

Om projektet

Projektet ”Organisering av vandringsleder” genomförs av Jämtland Härjedalen Turism och som finansieras av Naturvårdsverket. Målet med projektet är att stärka det regionala arbetet med våra vandringsleder genom samverkan. Vi skall även implementera det Nationella Ramverket som tagits fram för att kvalitetssäkra de fina vandringsleder Jämtland Härjedalen har. Ett projekt som förhoppningsvis skall samordna och underlätta för alla de aktörer som redan idag gör ett fantastiskt arbete med att skapa och underhålla våra vandringsleder.

Skip to content