logo-reg-jh-360x100-optz
EU Medfinans
Pass Express Vemdalen Mångfald Kenneth Grym

JHT representerade på Swedish Workshop UK 2023

30 oktober, 2023
Text: Anne Adsten, JHT
Pass Express i Vemdalen. Foto: Kenneth Grym

Visit Sweden arrangerar Swedish Workshop UK 6-7 november 2023 för att inspirera brittiska researrangörer att inkludera det hållbara och attraktiva resmålet Sverige i sitt utbud och vi har valt att lägga workshopen parallellt med WTM – World Travel Market London – en av världens största mässor för den internationella resebranschen. Här möts branschen, kontakter knyts och försäljningsplaner för 2024 skapas.

Jämtland Härjedalen är representerade tack vare det pågående projektet Välkommen åter. Under workshopen sker snabba möten med 20 minuters intervall mellan köpare (brittiska researrangörer) och säljare. Förhoppningen är att få fler researrangörer intresserade av att sälja resor till Jämtland Härjedalen.

Swedish Workshop UK

Swedish Workshop UK (tidigare Swedish Matchmaking) är ett utmärkt tillfälle att träffa utvalda, kvalitetssäkrade researrangörer som alla är intresserade av att paketera, marknadsföra och sälja resmålet Sverige på den brittiska marknaden. Under en fullspäckad dag med förbokade möten presenterar säljare sina produkter och förslag på genomförbara paket till researrangörer som alla arbetar med privatresor. Som deltagare kommer samtidigt en unik insikt i vad som efterfrågas av resenärer på den brittiska marknaden. Visit Sweden är arrangör av Swedish Workshop UK där Jämtland Härjedalen Turism är en av ca 13 deltagare tillsammans med Dalarna, SJ, Skansen, sex utställare från Lapland och några till 6-7 november i London. Aktiviteten är en del i JHT:s projekt Välkommen åter.

Inför workshopen har JHTs representanter sammanställt en digital presentation. De researrangörer som visar sig intresserade kan sedan bearbetas vidare av både projektledare och de destinationer som hen visat intresse för under de återstående två åren av projektet. Målet är att skapa upparbetade kontakter med researrangörer som fortsätter att sälja resor till regionen även efter avslutat projekt.

Skip to content