Offpist i Funäsfjällen. Foto: Mark Going

JHT samarbetar med Digitalakademin

11 februari, 2021
Text: Anne Adsten, JHT
Offpist i Funäsfjällen. Foto: Mark Going
Dela på twitter
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på email

Via lokala byrån Koning & Smith har JHT fått möjligheten att vara co-host för ett kommande event med Digitalakademin / Digitillväxt som tack för att vi hjälper till att sprida information om Jämtlandseventet.

Google Digitalakademin #försverige är ett rikstäckande utbildningsinitiativ som hjälper små och medelstora företag att digitalisera sina företag. Initiativet drivs utav Google Digitalakademin som har allierat sig med en rad starka samarbetspartner, däribland Jämtland Härjedalen Turism via pågående projektet Den digitala transformationen.

Nå resultat med rätt kunskaper- kostnadsfria livestreamade kurser i Jämtland

Några få och enkla verktyg och resurser kan göra stor skillnad för ditt företag. Lär dig hur du attraherar kunder genom annonsering och digital marknadsföring. Lyssna när några av Jämtlands främsta digitala experter delar med sig av tips, verktyg och case som hjälper dig att lyckas. Ta chansen att anmäla dig till kostnadsfria livestreamade kurstillfällen när Google Digitalakademin besöker Jämtland den 15 till 22 mars.

Din digitala utveckling står på schemat

Under fem dagar kommer Google Digitalakademin, i samarbete med Koning & Smith, erbjuda kostnadsfria kurser för små och medelstora företagare i Jämtland. Målet är att hjälpa företag att bli mer synliga och framgångsrika online. Alla kurser är kostnadsfria, en timme långa och sänds digitalt. Intresserad? Du säkrar din plats genom att anmäla dig på hemsidan och därefter får du en länk till kurstillfället.

Se programmet för Jämtland och anmäl dig här: Kommande livestreamade kurser | Digitillvaxt
Bland kurserna finns ämnen som SEO, Google My Business, sociala media och att bygga sin webplats.

Om Google Digitalakademin #försverige

Google Digitalakademin #försverige är ett rikstäckande utbildningsinitiativ som hjälper små och medelstora företag att digitalisera sina företag. Initiativet drivs utav Google Digitalakademin som har allierat sig med en rad starka samarbetspartner.

 

Skip to content